RAZZIA!



Var en riktigt heldag igår, och trots att vi ständigt slets mellan hopp och förtvivlan och hade supermegaotur med allt som hände så fick vi ändå gjort det vi skulle. Puh!

Ikväll verkar det som jag ska träffa ett par brudar här i Örkel, och det tycker jag låter som en toppengrej. Fan jag känner ju inget folk här, så man får ju passa på o skaffa lite kontakter :)
Adam drar iväg till Äholm och ölar nu, så jag ska pussa honom hejdå!


Update från nördhålan


Har varit full rulle här hela kvällen. En drös av Adams polare är här på spelkväll och jag har joinat o spelat Magic. Har fått liiiite kläm på det, men det är fortfarande väldigt förvirrande.

Men känner mig duktig som fan som inte har ätit nåt godis ikväll, brukar ju annars vara standard på dessa tillställningar. Så det känns jävligt skönt. Druckit massa te har jag gjort :)

Äsch, jag har inget vettigt att skriva egentligen. Lillebrorbajs ska nog hitta på nåt med mig imorgon, och sen är det redan fredag. Har för mig att jag planerat nåt då också, men jag kommer inte ihåg^^ Jag borde åka till hgs och träffa Alex också! Hon har fått sin nya lägenhet nu, och det är ju verkligen asgött. Är så glad för hennes skull, och lilla Wilhelm såklart.

Nej nu blev jag lite nedstämd.. Frågade Adam vad som hände på frdag, han sa det var Pink Floyd cover-bandet från Danmark som ska spela i Helsingör. Han kommer antagligen få betald biljett, men jag då?! Jag vill också... Damn it!

Rökt banan



Min mixer gick upp i rök igår. Bokstavligt talat. Ja, asså, motorn brände och det rök. Och jag som bara skulle göra banansmoothie! Nu är det slut med det för min del.. Fick äta rökt bananmos igår istället.

Skotta balkongen


Försökte nyss ge mig på att skotta balkongen med det enda jag hade till hands, en spann.
Men efter ca tio fyllda lass och ingen märkbar skillnad förstod jag att det var lönlöst. Jag får helt enkelt nöja mig med den lilla plätten har jag trampat upp att stå på. Jag når inte fram till dom fina istapparna! Det är ju dom jag vill åt. Och den stackars soffan som står där ute... Ska bli spännande hur den ser ut i vår.


Btw... sjuuuuuukt störigt att dele spotify med Adams polare.. Dryyyyyygar sig när man försöker lyssna! Ibland är det kul med spotify-krig, men fan inte idag asså. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuulor.


En annan sak jag funderar på, är det okej nu för tiden att låna ingredienser av grannar? Och vid den här tiden? Jag är så baksugen... (HAHAHAHA XD) Eller mer kanske sugen på choklad, kaka, kladdkaka helst :)

risotto


ingenting går enligt planerna, Adam åkte och repade ändå, och ska sen sova i H-holm. Det betyder att jag får en kväll för mig själv ändå. Men det känns okej, har nyss ätit en stor portion risotto. Nu ärjag knasmätt och det är ju nice. Har planerat in lite film och så under kvällen, och så ska jag såklart spela Final Fantasy. Askalas! 

  Risotto



  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis på balkongen



 Herr Skalle

Jag vill

Glöm det där med Osby. Det blir möjligtvis på fredag, men inte säkert. Fan trist asså. Men jag får åka iväg på nåt annat i veckan innan dess. Sugen på att träffa lillebrorbajs i stan, han har ju lov också så det ska ju inte vara några problem. Den där stockholmsresan som jag har tjatat om kommer nog inträffa helgen den 5-6 mars, och det är ju också nåt att se fram emot. Man får finna saker värt att se fram emot, annars blir man helt crazy av att bara sitta.

Adam skulle egentligen åkt o repat idag, men verkar vara knas på en massa håll. Så han har bandpolare här idag o dom snodde precis tv:n, just när jag tänkte spela final fantasy. Typiskt!

Är sugen på att göra nåt pyssligt. Kanske pilla ihop ett halsband, eller sticka nåt? Fast jag har nog inte tillräckligt med garn. Och dom där lapparna som mamma visade mig hur jag skulle virka har jag totalt glömt. Får verkligen inte till det. Har en del ofärdiga korsord, men känns inte som att jag kommer längre. Har fan tappat lite. Kan ju planera vad vi ska äta till middag, känner för att göra nåt flashigt. Iofs åt vi ju lasagne igår, och det är ju lagom flashigt. Fett god blev den faktiskt! Veganlasagne FTW.

Jag skulle kunna fortsätta städa köket som Adam började på imorse, men hur kul e det? Vill fota också, men det är ju så svinigt kallt ute. Vill inte utsätta kameran för mycket. Är det så att det egentligen inte finns nåt vettigt att göra, eller är det bara jag som hittar på ursäkter?

Söka jobb! Det borde jag göra. Men det väntar jag med till imorgon. Jag vill tatuera mig! Men ja...

Blaha blaha. Standard.



  Sommar! Och blond...


nu ska det rökas



Nu kom älskling med cigg till mig! :D Yay!
Är på rätt bra humör, beror nog mest på en härligt ihopsatt spellista på spotify.
Ja, det känns rätt bra. Imorgon blir det Osby och fan va nice. Sakna människorna.


konstigt det där

Fan nu snurrade jag in mig igen.
Hittade skivor med bilder från -03 och framåt. Herregud!
Jaja. Hittade också av en lycklig slump en gammal låt av en gammal kär låtsasbror. Fan va fint. Men nu har den gått på repeat ett tag, så nu får det räcka. Har lixom redan kunnat den utantill sen jag var 13^^
 
Nu får det fan bli lite Final Fantasy, Adam ligger ju långt före!

Sommar

Jag är ännu inte trött!
Adam snarkar i soffan som ett sött litet djur. Jag låter honom ligga där, så kommer han kanske upp i tid imorgon^^ Jag har kollat på Men who stare at goats. Grym. Blev väldigt inspirerad av den, och det gav en ganska skön stämning i magen efteråt.

Har spenderat de senaste två-ter timmarna med att lyssna på Judge dread och kolla på bilder från sommaren. Adam har ju en del i sina gömmor som jag har glömt bort. Bara han som fångar mig på bild så det var roligt att titta på. Och jag saknar verkligen sommaren. Inte bara på grund av vädret, jag gillar faktiskt all snö. Utan mer för att sommaren påminner mig om bekymmerslöshet. På sommaren är det liksom okej att inte göra ett skit, slappa hela dagarna och bara hänga runt. Glassig som fan! Om man gör det på vintern deppar man ju bara ner sig, det funkar inte alls lika bra.

Därför dyker det upp en del sommarbilder här nu, skoj skoj! :P












fuck allt ja du med




Fuck it





Det är ju måndag igen, och jag förberedde mig på ännu en långtråkig vecka, med skuld o skam för att man inte städar mer, är bättre på att söka jobb och allmän ångest pga bristen av mänsklig kontakt. Gick inte upp ur sängen förrän vid ett idag. Men efter det satte jag igång o städade vardagsrummet. Bytte plats på cd-hyllor och palm och känner mig riktigt nöjd med resultatet. Blev  ett mycket jämnare rum nu.
Adam kom hem tidigt idag och skrämde mig. Hörde inte att han kom för Håkan Hellström stod på högsta. Men han hade en glad nyhet iaf, han fick ledigt resten av veckan. Härligt. Det betyder att jag får mindre ensamtid och så kan jag låna busskortet nån dag och komma iväg lite.

Var ju ute i lördags med NatoJohan. Hade en skittrevlig och rolig kväll, tills att slutade i knas. Tyvärr. Det har också gett upphov till massvis med ångest. Klart man kommer på en del saker man kunde gjort annorlunda, men det är onödigt att ångra sig i efterhand. Jag fattar ju vart det gick snett och bla bla bla. Inte lönt. Fuck it.







stark som en häst, smärt som en mussla

Satan det var skönt att duscha.


Nu blir det mer Final Fantasy VII, inledde en ny spelfil dag :) Skoj. Men ska försöka gå och lägga mig i någorlunda tid. Metallica-tröjan jag har på mig (och som jag snott av adam) luktar väldigt mycket rökelse... Det känns mysigt. Det är sååå mycket bättre att vara hemma, eller sitta uppe, när man vet att Adam är i närheten. Även om han ligger och sover så är han ett toppensällskap.

Pappa ska komma och hälsa på imorgon, runt lunch. Då ska vi skotta balkongen haha!
Men det är så tråkigt att det inte blir nåt sthlm i helgen. Andra gången som jag är tvungen att avboka dejt med Bea. Känner mig som en tradig människa då.

Schizofren



Nu är det torsdag kväll äntligen. Det betyder ju att det är fredag och helg imorgon. Blev inget av med stockholm, på grund av all dum snö och blåst! Jag menar, det är snart mars! Vart tar våren vägen?!

Jag blev nästan lite schizofren när jag satt ensam hör i lägenheten så länge igår. Men tiden gick rätt snabbt idag och Adam kom även hem lite tidigare än vanligt. Nu känns det topp igen, när jag har en älskling att pussa på, eller bara en levande själ att ha omkring mig.

På lördag blir det utgång med NatoJohan. Om inte vädret är för jävligt, för då åker jag hem till henne o så sitter vi där istället. Fan asså, det ska inte vara snöstorm nu, tycker jag verkligen inte... Tråkigt! Snö o sol får det gärna va.


047









JAAAA!  Gamla tider :) Bra tider :) Roliga tider :)


Jag har galet tråkigt

JAG VILL VARA SUGEN PÅ NÅT SÅ ATT JAG HAR EN ANLEDNING ATT GÅ UT!






GE MIG ETT SUG, GE MIG CHIPS GE MIG NÅT!


paprika och meningslöshet

Till middag: 



Det ska föreställa fylld paprika, men ja. Åt två halvor och nu är jag tvärmätt!

Blir att titta på film ikväll oxå. Fan, va tradigt. Men det är mest för att jag är orkeslös nu när jag är så mätt.




Blaha blaha blaha


bananshake 200






En helt vanlig dag och den är tråkig



Jag behöver skärpa mig. Nu ska jag mixa ihop en bananshake igen.
Det var asgott!
Men blä blä blä för tråkig dag. Adam kommer inte hem ikväll, så jag får roa mig själv hela dagen.
Ska nog börja lira Final Fantasy ikväll :)




'

Kollar på "the thruth about size zero". Intressant. NOOOT! Gnälliga jävlar.


Ha det bra


Tänk att livet kan kännas så mycket lättare bara av att ha cigg.
För ett par timmar sen kändes det omöjligt. Det kändes som att jg för evigt var dömd att leva med fettigt hår och vända på varenda slant för att kunna laga köttbullar åt min hårt slitande sambo.
Men nu, trehunda kronor rikare och två ciggpaket senare känns allt som vanligt. Och sannigen att säga är jag ganska nöjd med hur livet ser ut nu. Inte för att jag har pengar eller arbete, inte för att min garderob är fylld med alla kläder jag skulle vilja ha eller har en drömresa bokad inom den närmsta månaden. Utan för att jag är helt enkelt nöjd. Jag lever med min sambo, som jag älskar, min Adam. Och vi tar hand om varandra efter bästa förmåga. Vi sliter tillsammans. Vi har liknande standard och mål. Vi har varandra. Och jag har cigg.


Nu står potatisgratängen och väntar i ugnen, och mina falaflar pyser på stekjärnet. En helt vanlig vardagskväll ligger framför mig. Det blir mat, film och surfning. Kvällens film dock : Daybreakers
Ser jag fram emot :) Hoppas den lever upp till mina förväntningar. Men den verkar bra. Och potatisgratängen, kan jag avslöja efter lite tjyvsmakning, är i toppklass. Som vanligt. Fast mammas är ändå godast.

Jag hade en hård knut i magen innan idag. Men nu har den lösts upp till förmån för kärlek. Och cigg. Och mat.

Att göra så gott man kan



Nu har jag hoppat upp ur badet, smörjt in mig och låtsas som att jag tycker att jag känner mig fräsch.

Har också gjort mg en bananshake, och till den ska jag titta på Sex and the City. Så... ja. Jag gör så gott jag kan.

bajs blä urk



ÄR SÅ UTTRÅKAD! Funderar på att läga mig i badet en stund. Fundera över livet, och kanske hitta nåt positivt. 
Gissar att jag är speciellt negativ idag just för att jag inte har några cigaretter. En njutning i livet är mig fråntagen. 
Därför är det lite extra pissigt. 

Bad. Sen ingenting. Bajs blä urk. 
 

ciggångest



Nu börjar jag gråta. Jag har inte råd med cigg. Inga pengar, överhuvudtaget, på två veckor.
Det betyder inga cigg. Det gör ont. Det svider rejält.
Fan!

Sockersmulor

Vi har äntligen blivit invigda i Avatars undre värld. Eller, vi har sett filmen nu. Så nu vet vi vad alla snackar om.
Efter det tog vi ett bad, med godisstinna magar. Känner mig helt fräsch och mysig i kroppen och är fortfarande varm. Så då tänkte jag nu krypa upp i soffan brevid Adam o titta på när han spelar Final Fantasy.
Myyyyyys.


Jag älskar dig


Igårkväll kollade jag på P.S I love you för första gången. Har hört länge att det skulle vara en utav de bästa moderna kärleksfilmerna på riktigt länge. Och ja. Jag satt med gråten i halsen hela filmen. Kunde inte sluta tänka på att Adam inte var hemma, var är Adam, hoppas han är okej, jag har inte sagt allt jag skulle vilja säga, förstår han hur mycket jag tycker om honom osv. Så.
Frågade honom precis om han förstår. och det gjorde han *puh*. Men tänk... nej usch! Jag vill inte tänka. Tänk att mista honom...







Jag älskar Dig


<3

Jag har hört att det är alla hjärtans dag idag.
Så därför har jag helt oannonserat skurat badkaret idag. Men bara för att vi ska kunna bada ikväll.
Och snart går vi på promenad och inom Copp. Måste ha nåt att äta också. Helt slut i alla skåp och jag blir snart galen av likadan mat hela tiden.

Love Love Love.
Så de så.

Sommar från 4000 m



Sitter o förlorar mig i gamla minnen.
Och har kollat på lite fallskärmsfolk o bilder osv. Är så otroligt sugen på att ta en kurs i sommar!
Jag kom på mig själv med att för ett litet tag sen tänka "ja nu är det fan dags att jag tar certifikatet, i sommar gör jag det!". Och så till verkligheten - det kostar 10000 kr.

Nåväl. Det är väl bara fortsätta drömma. 


 


Bild tagen från Skydive Skåne


sömniga jag



Nu håller jag på att göra en stor kanna te och hälla upp jordnötsringar. Det är filmdags, och det ska bli så skönt att bara vara. Adam är dock inte här, utan på fest i Lund. Men jag är bra på att mysa själv. Är så väldans trött också. Blir förhoppningsvis en tidig kväll, om jag inte fastnar i filmträsket hela natten iofs.

Igårkväll blev en väldigt knasig kväll. Men den slutade bra iallafall. PMS:ade som fan på Adam men Nat är min räddande ängel (som vanligt). Och hon förstår dom där tjejgrejerna bättre än Adam. Såklart. Och hon är toppen på att få mitt humör i balans. Blev en aning kryptiskt. Men jag orkar inte berätta nu. Är så sugen på te och film!

Och nu ringer bror min! c:


Födelsemärke på knät


Söt som snus


Igår hade jag en väldigt lugn dag. Satt framför datorn nästan hela tiden och sökte jobb. Lillebrorbajs hälsade på en sväng också, och jag bjöd på ris o falafel. 

                            


                                                               
Jag hade även ett litet fotspa för adams fötter under kvällen. Kände att jag behövde ta hand om honom, så mycket som han gnäller över ont i fötterna. Jag tror defenitivt att det beror på skorna, men vi har inte råd att köpa nya nu. Så jag gör så gott jag kan för att hålla modet uppe. Hans fötter blev len som en babyrumpa! Det konstiga är att jag skulle inte orka göra det på mig själv, men adams fötter tar jag gärna hand om. Tror det är det som kallas kärlek.
Men nån gång snart ska jag ta hand om mina egna fötter. Snart är det ju vår och barfotaväder. Måste hålla fötterna redo! :)


Idag var vi iväg på socmöte, vi var ngo båda liter nervösa innan. Men det gick väldigt bra faktiskt, tror jag. Vi fick verkligen ingen hint om ifall vi kommer få pengar eller inte. Men vi får se. Jag hoppas ju i vilket fall på att jag ska få ett jobb så fort som möjligt. Borde nog söka mer i Örkel, så att jag slipper åka buss så mycket. Men det får man också se. Framtiden är oviss, men oh vad jag längtar!

Jag är sugen på att möblera om och sånt, men det kommerr bara hända i tanken ett tag till framöver. Måste vänja Adam vid omställningen också.

Har nyss ätit två falafelmackor och nu väntar jag på att diskmaskinen ska bli klar. Sen sätter jag igång o röjer i köket. 


Galna ryssar




O-M-G





jag blir lite darrig av att titta på det. Men det hade nog varit kul!

Såja



Tävlar om en bloggdesign hos
hotgossips gjord av Adelinez

Wilhelm





Galen

Fan vad jag är trött på att diska o städa och tvätta. Nu ska jag också samla in alla jävla papper, från både Adam och mig, som vi kommer behöva på mötet på torsdag. Jag har fan inte ens en aning om hur man får tag på hälften av dom, eller vad det ens är för papper. Adam ska fan få ta lite ansvar när han kommer hem. Jag har inte tid att ränna runt o fixa sånt bajs. Jag måste söka jobb. Annars får jag inga pengar. För alla hatar en fattig ungdom som inte har vett nog att skaffa ett jobb. Jo. Jag håller på. Jag börjar bli lite galen.

Förstår NÅN min frustration?

Otursdag

Nyss hemkommen efter en riktigt knasig dag!
Bestämde med Alex i förmiddags att jag skulle hem till henne. Då började ju projektet med att skaffa pengar. Jag frågade mormor om jag inte kunde låna en hundring tills jag fått tillbaka mina egna pengar. Och det kunde jag, om jag cyklade dit och hämtade den. Men jag kunde inte för mitt liv hitta vart hon bodde! Jag cyklade runt, hit och dit, upp o ner för en massa backar och snötäckta cykelvägar och in i drivor. Tillslut var jag så trött att jag bara ställde mig mitt på vägen, rökte, bölade och ringde Adam.

Jag åkte till äholm för att möta honom och få mina pengar. Så långt, så väl ändå. Även om det blev en fantastisk omväg. Tåget sen till hbg, där det kurrade rejält i min tomma mage. Köper två frallor och upptäcker att det fattas en hundring i korthållaren. Vilket är halva min budget för en vecka. Den hundringen har skaffat sig ett eget liv. Så jag bara ber att pengarna ska räcka hela vägen hem sen. På bussen till hgs får jag iaf träffa en vänlig själ, Friis. Honom kan jag beklaga mig för.
Kommer till Viken 10 över tre, två timmar försenad. Så då är det bara att promenera en halvtimme för att komma till Alex lilla hus på prärien^^ Kissnödig som attan hela vägen såklart.

Men voila! Jag kom fram, och jag kom hem. Fantastiskt. Och den lille Wilhelm fick jag träffa oxå. Sötare knyte får man leta efter.

Och nu skulle jag lägga in en bild på honom, men blogg.se:s bildfunktion fakkar sig.

Nu ska jag äntligen få något i magen. Blir bakad potatis. Och lite broccoli. Och kanske lite sås. Sen ska jag kolla film i soffan och inte röra mig ur fläcken. Då kommer jag säkert bara trilla ner från balkongen eller nåt.

goddamithorseboner

Nu sprutar tårarna! Inte för att jag just är ledsen, utav av frustration! Det gör så ont i hela kroppen när en sån känsla sätter in. JAG VILL BARA RYTA! Bestämde precis med Alex att jag skulle hälsa på henne idag. Skulle ta bussen klockan tolv. Men... när jag packar, så upptäcker jag att mina kort och mina pengar ligger i Adams jacka! Och han är i BÅSTAD!?()=q"/)#&"#)=&%¤=!"#

SÅ FRUSTRERANDE!

JAG VILL SLÅ MINA PENGAR!



...


Åååååh jag är så trött i huvet, vill slita ut min hjärna o göra lite konsgjord andning eller nåt!

film o frukost


Igår hade jag och Adam en riktigt filmdag. Efter vi hade hämtat upp pizzorna så satte vi oss för att titta på Where the wild things are. Som har sett fram emot att se den filmen! Och den var precis lika fin som jag hade förväntat mig.


 




Och efter det tog Adam mig i kragen och såg till att vi tittade på Män som hatar kvinnor. Jag hade inte kommit mig för att se den innan. Men nu äntligen. Och ja.. den var bättre än vad jag trodde. Riktigt bra faktiskt. Och jag blev såklart tväräcklad av vissa scener. Men jag såg hela filmen ut. Och efter det tittade vi på Flickan som lekte med elden. Den var också bra! Orkar inte riktigt skriva utförligt vad jag tyckte om filmerna, klart att inte allting var bra. Men ja. Nu ser jag fram emot att se Luftslottet som sprängdes.


va fan är det med mig? Det står helt still i min skalle, och jag skriver helt platt. Nåväl, jag måste nog ha lite frukost tror jag.

 


Söndag


Vaknade upp långt innan älskling, men det gjorde inget. Jag åt cornflakes i lugn o ro och städade sedan upp fredagens festlämningar i vardagsrummet.
Har suttit och sökt lite jobb också, och hunnit med att morgonmysa med Adam.
Nu ska vi snart äta pizza, så fort det börjar kurra i Adams mage.
Vet inte riktigt vad jag ska göra just nu. Snackar lite med lillebrorbajs.


Han


Jag hittade en larv alldeles nyss. En liten grön en. Han (satte ett random kön på den) verkade jättetrött. Jag tänkte att om han går ut kommer han bara gå vilse i en snödriva, somna och dö. Och här hemma kan vi ju inte ha honom, jag har nog med att hålla reda på mig själv om dagarna. Men så kom jag att tänka på de fina blommorna som vi har i trapphuset. Jag bestämde mig för att låta honom bo där. Helt gratis. Så det betyder att vi är grannar nu och vi kan ju hälsa på hur ofta som helst. Men det känns ändå lite sorgligt...

Allt enligt planen

Fredag:

Hade en ypperligt lyckad fredag. NatoJohan trillade in vid sju, då hade jag redan stått vid spisen i en timme för att få ihop potatisgratängen och steka quornfärsbiffar. Måste säga att maten var jättegod! Inte så konstigt, jag är king på att laga mat. Samtalet flöt på, under middagen diskuterade vi saker som hur man försvarar sig mot zombieinvasioner, zombiefilmer och andra skräckfilmer.

Sen sattes det igång ordentligt och det slutade inte förrän vi alla däckade pangboom nån gång under natten. En massa skoj hände, spännande samtal, glasskrig och  flaskpost. Nat har en massa bilder, så jag kommer nog sno nån sen :)


Lördag :

Idag har jag bara legat på soffan och väntat på min kära. Vi var på hans brors födelsedagsmiddaggrejs under kvällen. Jag hade jätteont i magen! Jag vet inte varför... men jag misstänker att det kan ha nånting att göra med en stor påse chips och en halv burk oliver... Men det var trevligt ändå, det är trevliga människor.
Vi kom hem vid halv elva och jag ringde min käre bror som fyllde år. Men den tönten bor ju i Sthlm så något mer födelsedagsfirande för honom av mig blev det inte. Och det verkar dröja länge innan han ska ner till Skåne igen :(

Nu:

Ska jag slänga mig på Adam i soffan och kräva att han tar hand om mig. Jag har ont i hela kroppen nu! Och så ska vi nog kolla film. Och jag vill nog ha makaroner tror jag? Hmmm..


  


Konspiration


Jag har bestämt mig för att starta ett litet projekt. Det går ut på att få vårt COOP här i Örkel att ta in flera och mer varierade veganprodukter.
Som exempel har jag Sojaosten. Den finns i smakerna Parmezan, Cheddar, Edamer, Gouda och Mozzarella. Men den enda smaken dom tar in på COOP är... nu kommer jag inte ihåg.. men Edamer tror jag det är. BORING! Jag vill kunna variera mig. Dessutom så är COOP leverantörer av Green N Lean´s-produkter, men oftast har dom bara en sort. Och Tartex, det borde dom skaffa i många fler smaker. Om dom ens har några, vilket jag inte hittat. Finns ju i flera olika goda smaker! Och "mjukosten", den finns i ännu fler goda smaker, från ett gäng olika företag. Skulle det skada att åtminstone ta in en utav dom, typ min favorit?

Och så vill jag passa på att klaga lite på alternativen till ris och pasta också. Såsom Bulgur, Quinoa, röda och gröna linser, och Kamutvete. Kamutvete har dom inte ens på COOP! Det som är det godaste! Dom har knappt några linser och bönor, om det inte ligger i burk. Nej, jag ska baskemej skriva en lista och sen ska dom få veta att dom lever, dom där på COOP.



mmmmm, sparris...

Valentines day


Tittade precis färdigt på "I hate Valentines Day". Förväntade ju mig inget annat än en klassisk boy meet girl, trubbel och så blir dom tillsammans i slutet. Och precis så var det. Men den var gullig faktiskt. Och bra skådespelare ändå. Så, lite romantik såhär på förmiddagen gör ju inget.
Nu är jag hungrig! Lite te o macka nu kanske.


dripp dropp


Fredag

Jag gick upp strax efter sex idag. Har sovit urdåligt asså! Vridit och vänt och bara svettats. Så jag passade på att gå upp tidigt så att jag kunde kicka ut mina gäster som skulle till skolan. Nu ska jag bara ta det lugnt på morgonen, glo på morgon-tv och softa. Kommer bli rätt trött senare idag känner jag, men då får jag ta en timme på lunchen ;)

Shit, redan fredag asså! Skönt när veckorna går snabbt ändå... Kommer bli en skoj helg!


så det så

 


Nu har folket komit och nu ska vi chilla resten av kvällen.
Och ni får inte vara med!


 och vi ska äta pommes
*räcker ut tungan*





Svettigt


Vet ni vad som är tråkigare än att städa?
Söka jobb.
Därför har jag för att undvika sitta här framför datorn o suckandwes klicka förbi jobb efter jobb som man inte är kvalificerad till städat hela köket. Japp. Gnott o gnuggat och diskat varenda millimeter av köket. Bara moppa golvet klart. Puh. Vilka desperata metoder man tar till för att slippa det tråkiga. Men jag får ju söka nåt idag iallafall. Men nu skulle Nat ringa snart, så då ska jag pausa lite. 

Efter det ska jag nog gå på vardagsrummet oxå. Det blir lite svårt, för möblerna står helt knas mitt i rummet. Det var från i helgen när jag o Marie skulle titta på film på PS3an hade vi tänkt, men Adam hade snott BÅDA kontrollerna, så vi drog fram datorn till soffan o glodde därifrån. Jag o Adam har ju bara haft en vecka på oss att flytta tillbaka den.. men nä. Vi är lata.

Det är sjukt varmt nu! Solen står o gassar rakt in i vardagsrummet. Svettas som en gris^^

Lägger upp lite fler bilder sen idag, har fotat min fina tulpanbunt också, och lite mer snö/sol bilder. Är inspirerad

Fikadags


Nu är jag hungrig! =O Ska nog hitta på en liten lunch/fika. Har inte så mycket hemma, men ska ner till affären sen och handla lite. Lillebrorbajs ska hålla mig sällskap ikväll, och en polare till honom joinar också. Så ska röja upp lite här sen så att vi får plats. Och så ska jag söka jobb! Fullt upp idag, helt CRAZY!


Solen skiner :]




En finfin morgon


GODMORGON! Har faktiskt varit uppe sen nio...
Men jag gick först ut på en liten morgonpromenad och tog med mig kameran.












Det blev en del bilder på soliga bänkar. Men det var ju så fint väder!



Och sen blev det frukost, havregrynsgröt med lingon. Mums!





VÄDER!



En En!






Idag känner jag mig på nåt konstigt sprudlande humör. Trots att jag luktar svett och mina cigg snart är slut.
Ska nog hoppa in i duschen nu och sen skutta ner till banken. Om det nu går att skutta i detta vädret. Fatta att det har snöat ännu mer idag! Vi blir ju snart insnöade i Örkel. Och det ser jag verkligen inte fram emot.
DET BARA VRÄKER NER! Får se om jag tar med kameran ut, är sugen på att fota lite, men vill ju inte att den ska bli helt nersnöad. Checkar vädret innan jag går helt enkelt.

 


TEBAD

vem försöker färga sina shorts mitt i natten med te?
Jo... jag. Fan va spännande det ska bli, hoppas brytningen blir ascool. Nu ska jag röka och fundera på mina coola shorts :) Om det inte blir nåt så får jag lägga dom i ett ordentligt starkt tebad imorgon.

Snöööööö

Nu har Adam kommit hem, och diskmaskinen är färdig. Vilket sammanträffande!

Det har snöat hela dagen här i Örkel. Hur mycket ska det snöa egentligen? Vill ju ha vår.. vill ha tussilagos och fågelkvitter och vindar som inte biter sig igenom märg o ben. Och så lite barfotaväder, men det är kanske att be om för mycket^^

Nu ska jag... ehm.. vet inte. Nåt?

Det snurrar i min skalle


Nu har jag suttit hela dagen och filat på mitt CV och personliga brev o blivit helt trött i huvet. Känner att jag måste få lite input från någon nära som kan kommentera hur det ser ut. Har också tittat på en del jobb men inte vågat skicka in, eftersom jag är så osäker på mitt CV... Ska kanske fråga Marie? Jobben haglar ju över henne ;)

Men nu måste jag göra nåt annat innan det går runt i huvet på mig. Men vet inte vad. Ta hand om köket en stund kanske? Ja.. det känns som att jag måste göra det faktiskt. Ohoj. Städpatrullen på G!



Jag börjar svamla



Idag ska jag försöka somna tidigt. Har fått en hel del att stå i under veckan, och det känns ju roligt. Lite att göra! :D Men så är det ju det ständigt pågående projektet med att städa lägenheten. Varför blir det skitigt så snabbt? Jag är absolut ingen pedant, det kan alla som känner mig intyga. Ändå städar jag rätt bra då o då, men så efter en dag (om jag har tur) är det minst lika mögigt igen! Jag fattar det inte... Min skräp-och-damm aura drar väl till sig allt som inte vill ligga på rätt ställe.

Den här människan http://dennism.se/, är en utav bloggarna jag följer. Boring människa till tusen! Fattar inte hur man kan se så nollad och uttråkad ut på VARENDA BILD! Checka alltså, sjukt tråkig kille. Skriver om prettogrejer o nyttigheter. BORING!

Nu har jag nog börjat svamla lite... Har vart rätt ansträngande idag ändå. *mohahahaha* Det var det värt.

rökpaus!


ps. Inget sthlm i helgen... Men desto mer middag o alkohol med NatoJohan hos oss i helgen :)





Nyss...



Jag
: Men älskling, du kan ju inte springa runt här helt naken!

Adam: Jag har hicka!

Einstein

Shit vilken rörig helg jag har haft. Ska senare reda ut trådarna för er. Men först måste jag nu verkligen duscha... Ska leta upp et par enkronor också så jag har råd att köpa ett paket cigg.
Och så kanske jag klipper lugg? Kommer bli majskolv till lunch. Får se i vilken ordning allt görs i^^

UPDATE: Jag hittade en tia! CIGG! :D

RSS 2.0