Back in stan

Tillbaka i Örkelljunga! Det var så skööönt att komma hem. När jag insåg att bussen stannade i Örkelljunga och jag slapp åka hela vägen till Hbg så hoppade jag glatt av. Och befann mig i en situation där jag var tvungen att lifta in i byn. Hamnade i en bil med en jättetrevlig familj. Dom skulle ut till Rodeln i Hjälmsjö. Så jag kom hem en timme tidigare än förväntat.
Nu är jag riktigt trött. Ser fram emot veckan. Och har haft det jättehärligt tillsammans med <3

brott

Ett ciggmöte vid gungpandorna slutar med nattdopp i stenbrottet. Sommaren is the greatest!

Back in the days

Ska nu springa ut till ankdammen o möta Sonny o Danne med Lillan och bli bjudne på cigg. De senaste två dagarna har varit crazy på det sättet som det var när jag var 18. Ska bli skönt att komma bort, upp till Adam i helgen. Se vad mjölby har att erbjuda. Förutom kärlek med min kärlek.
Puss hej imorgon blir det Helsingör och en massa saker ska fixas innan dess.
HAHA *boll*

Det var nåt som hände borta i hagen

Assså
Ni fattar inte vad jag har haft o syssla med!
Onsdag: Grannen kom över och det blev ett par öl. Eller ett gäng. Lillebrorbajs med kompisar trillade in sent och peppade för Öland Roots. Pumpade musik och hade det trevligt. Jag glömde bort tiden sen när alla hade gått och gick o la mig kl 6.
Torsdag: KOM ADAM! På kvällen. Åkte in till Hässlehåla och träffade Sandra som jag inte sett sen urminnes tider. Eller iaf inte sen dammen var frusen och det var raggarfest i snöstorm. Hängde i Kristianstad och flummade runt. Åkte karusell, tittade på kändisar och suckade inombords åt fjortisar... Adam dök upp lagom till Sandra skulle åka, och då var det genast dags för spelning på Barbackas utescen. Och en awesome spelning var det! Sååå synd att jag inte tog kameran med mig! :( Sista låten kom publiken upp på scen och röjde och det såg ut som att hela bandet verkligen hade kul. Och det var jättebra ljud som tur var, för det har dom alltid haft problem med innan. Great! Bästa spelningen :) Efter det blev det parkhäng, öl och headbanging till nåt countryband. *suckar inombords åt mig själv*
Fredag: Jag och Adam åkte till Laholm, köpte en laptop, fixade och pussades. Adam åkte upp igen på kvällen, men jag åkte innan. Kl 15 drog jag mot landskronakarnevalen. Mötte upp Jo och Sara och hade en helt awesome kväll. Massa reggae, massa dans och MASSA ÖL. Oj oj oj. Tappade bort alla mina vänner under kvällen, men fann en ny. Plankade karuseller, plankade bad, plankade områden och cyklade ett par mil. Kul :D Krossade min mobil, vilket jag ångrade lite efteråt men inte nu längre. Såå skönt. Men så ni vet. Har ingen mobil.
Lördag: Kom hem till Örkel 15, drog igen 17 och for till hgs för tältkväll med Nat, Johan och Pernilla. HADE EN AWESOME KVÄLL! Underbara människor, underbar musik, lekar, springa naken över fälten... öl.
Söndag: Låg på soffan och drack inte en enda öl.

Kul bilder :)


Qeqertarsuaq

Hänga på Grönlands västkust? Mmm, ja. Men hur ska man någonsin förstå vad som sägs? Och hur man uttalar ortsnamnen? Qeqertarsuaq, hur uttalar man det liksom? :(
Jag är grymt sugen på att resa. Vill ha nya intryck och lite luft under vingarna.

Ensam

Ja här sitter jag en vacker lördagskväll och snyftar för att jag är så ensam.

Andrea

Idag har jag namnsdag :) Varför firar man det?

Lil

Jag måste bara... få visa dessa bilderna på Lil Wayne tagna av Terry Richardson. *slängkyssar*
'

sommartorsdag

Jag tänker många gånger ut i huvet vad jag ska skriva i bloggen. Men så blir det aldrig av, fast jag tror bestämt att jag skrivit nåt. Så knas det kan va.
Har hur som haver haft (många h) en jättehärlig dag. Åkte till hgs och träffade Alex o lille Wille. Vi promenerade en lång bit, och promenerade tillbaka efter ett par timmar. Efter det var jag ganska mör, och det var nog rätt beslut trots allt att åka hem ist för att stanna och sova där. Morgondagen kommer bli härlig! Park, fest, musik och kärlek :)
bärbara telefonen tutar ikapp med musiken, mina ben somnar på en sekund och axlarna hänger nånstans i armhålan. Borde gå o lägga mig nu.

and the name is brother daniel

Fattar ni smidigt, nere på coop fanns det ingen hjälp att få. I veckor har jag sökt efter den rätta dammsugarpåsen (kanske inte så ivrigt). Och så fann jag dammsugarpåsar.se. Fantastiskt. Igår hade jag dom i brevlådan och för ett tag sen dammsög jag stora rummet. Vilken tillfredställelse att inte ha en massa krofs som fastnar på fotsulorna.
Halleluja!





Denna bilden är rolig av många olika anledningar. Frisyren undrade vart förståndet tog vägen, adam har kommunistrock, stämningen höhö

stanna hemma

hehe, ni trodde väl inte på att jag skulle kolla på hela matchen? Nä, efter ca 60 min tröttnade jag och kollade på Happy Town som jag laddade ner häromdagen. Martin har däckat på soffan. Jag är torr om läpparna. Imorgon ska jag dammsuga. Och spika.
:`(

lata sommardagar

Har varit en skön dag, hämtade mobilen i stan som jag hade varit av med sen i fredags, men som nån snäll kompis hade hittat o tagit med. Fast såg nästan fram emot att kunna byta mobil. Är så trött på den jag har nu och allt som jag inte orkar radera. Som en gammal dagbok man borde slänga.
Fotboll nu, ni kollar väl? För några minuter sen blev det 1-1 och jag dricker en öl o martin är ute med skateboarden.

katt på bild

var ett tag sen jag skrev nu, men hela helgen har jag haft mycket för mig. Och delvis gått runt som en zombie, galet trött har jag varit. Idag kommer Jorge och hjälper mig bära ner det feta bordet vid sofforna ner i källaren. Ist kommer där stå ett glasbord som för tillfället står o skräpar till ingen nytta i sovrummet. Sköööönt!
Adam åkte igår igen, och denna gången kommer jag inte se honom på flera veckor.. Kanske, men det finns planer på att jag ska åka o hälsa på honom där upp, typ ödeshög.
Var nyss nere i byn o handlade saft o halstabletter. Galet varmt! När jag kom upp i lägenheten igen trodde jag att jag skulle smälta bort. Men hey, en riktig sommar! Fjärilarna i magen börjar sätta in också, för skolan i höst.
Jag o a

RSS 2.0