Mitt stora äventyr

Nu börjar helgens äventyr! Det bär av till hbg där jag möter Nat, spexar runt lite, åker till Lund, åker tillbaka o jasg ska spexa lit för mig själv sen oc sen ska jag till Äholm o festa. Nice som fan. Hoppas jag ;P
Nu ska jag dock handla cigg först. Sååååå röksugen! <345

Dirty Dancing

Har haft en härlig dag än så länge. Vaknade upp med strålande humör, och även solen strålar! Bestämde mig igårkväll för att nu får det vara nog, nu ska jag fan bli mer nyttig igen. Vill inte gå upp mer i vikt =( Så till frukost blev det gröt. Kändes bra, och jag är inte ens hungrig än^^ Känner på mig att det blir majskolvar till middag ikväll.

Mormor var här en sväng på sitt vanliga hurtiga humör. Hon skulle kolla på lite bilder som jag o mina bröder tog innan jul som skulle ges bort. Hon ville oxå ha en, så nu har vi skickat in en på framkallning. Efter det satte jag mig här framför datorn. Hade stora planer på att nu! Nu ska jag fixa mitt CV och hitta ett jobb! Men ja.. jag fastnade på det personliga brevet. Va fan ska jag skriva? Får ta Adam till lite hjälp sen när han kommer.

Lägenheten är ljus o härlig idag, och det känns skönt med en så här vacker dag när det nu var snöstorm igår. Inte för att det stormade så mycket, men oj vad det snöa!

Back to business...

Onsdag i sitt esse

Var hos mamma igår och hjälpte henne sortera hennes teaterförråd. Det har blivit en hel del grejer genom årens alla produktioner. och jag fick välja fritt vad jag ville ta hem :) En hel del flummiga 70-80-talsgrejer hängde med, och en masssa underkjolar o lite skor/inneskor o annat smått o gott. Har faktiskt varit riktigt duktig idag och sorterat i mina garderober och lagt tre påsar med kläder åt sidan som ska skänkas bort. Måste rensa, måste göra plats, måste få in nytt. Så Nu är det mer plats! Har ju tvättat hela dagen, hade sjukt mycket smutskläder. Men jag hann med nästan allt idag, allt utom vittvätten. Den är minst prioriterad i vårt svartklädda hushåll^^

Har nyss nattat Adam haha. Eller först fotmasserade vi varandra. Lite som 69:an, fast med fötter o inte alls sexuellt... Ja, ni fattar. Och så förhörde jag honom på lite järnvägsgrejer. Han har prov imorgon, och jag vill att han ska sitta som ett ljus i klassrummet! Han är väldigt duktig faktiskt... Skönt. Född att slipa.

Nu ska jag..göra nåt? Jag vet inte riktigt. Kollar nog på en film sen går jag o lägger mig.
Helgen verkar bli händelserik, och det ser jag fram emot! Utgång på fredag med Nat o co. Lördag = dejt med Marie och söndag ska jag slappa o äta godis. Jag lovar!


Och imorgon ska jag söka jobb.
Bra Andrea.

sun is shining

Puh. Var ett par dagar sen jag skrev nu. Men har inte haft så mycket att skriva om.
I onsdags var jag ju i gbg tillsammans med Marie och


nej jag orkar inte.
Jag tar det sen.

TRÖTT!

Allt liksom löser sig till slut, om man bara får lite hjälp :)

Idag är jag helt trött. Men det känns bra. Hoppas att jag vaknar tidigt imorgon, och om jag har tur så kan jag åka till hgs o hälsa på Alex. Men jag tror inte att jag har pengar tyvärr... Jag får se.

Men som sagt... trött!

En bra kväll

Nu har älskling precis kommit hem :D
Myyyyyysigt!

Och fint som snus är det i lghtn, skurat och fejat o diskat och tvättat.
Sovrummet har inte varit i ordning på hur länge som helst. Kommer vara så skönt att lägga sig där ikväll.

Kommer snart bli bjuden över till Sara för cigg och titta på hennes katter. Blir nog att hänga där ett tag och sen kommer jag hem o lagar middag till Adam o mig. Känner på mig att en skön kväll är stundande.

Nu ska jag borsta tänderna.. Får det är så spännande...
Sen ska jag pussa på Adam, och sen... äta en macka kanske? Är rätt hungrig faktiskt. Blir nog ingen potatisgratäng ikväll som jag tänkt. Tar för långt till. Pasta med pastasås o falafel. Låter bra tycker jag :)

Up in the Air

Har nyss kollat klart på Up in the Air.
Var ju tvärsäker innan på att den skulle vara tråkig och innehållslös. Men den var i slutändan väldigt fin. Och jag älskade soundtracket. Så nu har jag det på datorn också, o det ska in i mp3 fo sho!

Nej, den var fin helt enkelt. Är säker på att Adam skulle tyckt mycket om den. Men när jag igår föreslog att vi skulle se den så sålde jag den inte riktigt bra, sa typ att jag tyckte den verkade dryg. Då kunde han inte hitta nån mening med att vi skulle se den :P

Men, Up in the Air, den borde man se. Om vad som betyder nåt i livet.

Nu ska jag ta en cigg, lyssna på soundtracket o känna mig månskens-melankolisk.

smack!



Så, varit o handlat och bokat tvättid.
Nu ligger potatisen i ugnen och jag ska fortsätta pyssla här hemma. Har fått bort atllt det värsta, men det där med att skura golv väntar jag nog med till imorgon. *puh*

Jag har ännu inte ringt Marie, men snart! Ska bara ta mig i kragen^^ Tänkte även ringa mamma och kolla om hon har tid att komma upp hit imorgon. Hade behövt hennes tycka-till och en borr^^

Kommer nog ladda upp bilderna från utgången och Kimhänget senare ikväll (läs: inatt). Så att alla kan se att jag också kan ha skoj! :P

Väder-update Örkel:
Snöat hela dagen, nu har dock isen smält undan lite och det är väldigt behaglig temperatur ute.


Snart kommer våren! jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill...

Updates

Goddag!

Jag har stora planer för dagen, eller som man skulle kunna kalla den - stora städdagen!
Jag ska:
Rensa och plocka upp kläder (slänga eller skänka allt som jag inte använder)
Torka golvet i hallen och badrummet
Diska och städa köket
Plocka undan i vardagsrummet
Boka tvättidoch hoppas på det bästa
Handla basmat - potatis, grönsaker m.m

Har nyss kommit ut ur duschen och påbörjat sovrummet. Måste även komma ihåg att ringa Marie idag och planera inför onsdag. Då ska vi dra upp till Gbg och gå på Sticky Fingers där Scorned Disciple har spelning. Vill ju inte missa det, + att det kommer va jäkligt gött med lite road trip tillsammans med Marie. Känns som en evighet sen vi gjorde nåt bara hon o jag.


Helgen
 
   Hade en fullspäckad helg. I fredags åkte jag ju till hbg och mötte upp tjejerna och Johan, och gick till Bara Rock såklart. Vi var där rätt tidigt så vi paxade bästa sofforna och spenderade många timmar på 25:an i baren. Nat bjöd en del på mig, eftersom hon hört om min kassa ekonomi. Det uppskattades mycket MYCKET. Jag ska bjuda igen dubbelt upp när jag har mycket pengar, förhoppningsvis om två veckor då detr planerats in ännu en utgång :) Nej men kvällen var jätterolig iaf, det var skönt folk och det flamsades mycket runt vårt bord.
En negativ grej var dock att Nats polare som oxå bor i Örkel lovat mig o Adam skjuss hem med hennes pappa under natten, därför avstod vi från sista bussen som går så tidigt som kl 12 =O Men det visade sig att hon bestämde sig för att sova med nån, så vi var så illa tvungna att hänga på. Vi hade ju ingenstans att ta vägen!

 Så vid halv tre satt vi på bussen mot Ättekulla där vi skulle spendera natten i en fåtölj i en lägenhet med öppet fönster = bara ett par grader i lghtn. Värden ville ha oss lika lite där som vi ville åka dit. Så va fan. Så kan det gå.

Lördagen åkte jag åter in till stan för att träffa Kim, och spendera en heldag i hbg med honom. Han bjöd på både mat och bio. Vi åt på ett ställe som heter Haket som ligger typ längst bort på gågatan. Det var otroligt gott iaf, och jag går nog dit fler gånger och provar. Sen gled vi runt i ett iskallt och blåsigt hbg tills bion började. Vi såg på Sherlock Holmes, och den var väldigt bra. Mörk, cool. Åkte sen hem till honom och tittade på lite mer film innan vi båda somnade helt slut.

Under söndagen skulle jag äntligen få åka hem o byta kläderoch mysa med Adam. Och vi hade en riktigt mys o filmkväll, köpte godis och kollade på Planet 51 och lite serier. Det var väldigt bra. Nu har jag fått ordenligt med Adammys så att jag klarar mig fram tills imorgon kväll när jag får se honom igen.

Fredagkväll



Nu har jag gjort ingenting hela dagen, och så fixat mig lite på slutet. Nu är det dags att dra till hbg och så småningom möta upp tjejerna. Ut på stan o röja, litegrann iaf^^

Får se om jag kommer hem ikväll.

Runkat ner lghtn

Sitter o läser och fnissar på felsms.se^^
läs denna asså!  XD

Till: Sonen
Sms: Säg inte att du runkat ner hela lägenheten nu när jag varit borta.
Svar: Va?

Förklaring: Skulle skicka ordet stökat men T9 skrev runkat. Jag tyckte det var så otroligt pinsamt och samtidigt roligt. Undra vilken min han fick när han läste smset.





HAHAHAHAHAHAHAHA!

Fredagsbekymmer



Åh, det börjar krypa lite i kroppen nu. Men det är bara för att jag har varit duktig och inte slösat på mina slantar. Mna cigg tog slut i gårkväll, och jag valde ändå att inte köpa nya då, utan vänta tills idag när jag ska ner i byn nu ikväll. Just för att spara in på ciggen. Då blir det nästan ett dygn utan cigg! =O Inte så imponerande.. jag har ju faktiskt snus hemma så^^ Inte impónerande, men det sparar pengar. Nu ska jag duscha! Viktigt.

Blev så besviken på min frukost idag. Jag hade bara nån skvätt havremjölk kvar, typ en halv dl. Diskade skålen innan jag hällde i mjölken, och då var den ju varm så mjölken blev ljummen. Och så hällde jag på alldeles för mycket cornflakes så jag hade lika gärna kunnat äta utan mjölk, blev bara torrt ändå. Usch för misärfrukost! Jag tycker ju egentligen om att äta frukost, men då ska man ju saker till det.. Och ett rent kök brukar också hjälpa för att muntra upp frukoststämningen. 

Nåväl. Jag har ingen tandvärk iaf. Men jag har ju tittat på tanden nu efter att den vuxit o sånt. Och inte konstigt att det gjorde ont, såg ju att den typ pressat sig upp genom köttet ordentligt. Mums.  


Jag vill jag drömmer

http://rasmusmogensen.com/

En fruktansvärt grym fotograf.
Stor, berömd, grym.
Kan inte visa nån bild i bloggen, då allt är copyrightat (tar mig friheten och böjer det så^^)

Jag vill också vara bäst på att fota...
Jag vill till Svalöv... Jag vill fotografera...
Jag har så många bilder i huvet som jag vill göra till verklighet.
Så många idéer och visioner som jag inte vill glömma bara för att jag inte har kunskapen.
Jag vill skapa.

Nu blev jag sjukt inspirerad

Fint väder har jag hört

Nu ska jag bege mig till hbg och möta upp Adam så småningom. Sen bär det av till biblioteket för juridisk rådgivning :) Äntligen! Hoppas jag får ut lite bra tips och råd från det mötet. Sen ska jag stämma skiten ur den horan! :D

Groovy-night

Tog ju en Ipren för ett par timmar sen, den kickade in och började verka efter bara en halvtimme eller nåt och värken försvann helt! Fantastiskt! Och jag som inte tog en enda värktablett förut.. Vill egentligen inte göra det heller, men jag har inte träffat på nån som erbjudit mig några smärtlindrande ekologiska blad att tugga på på ett tag så jag har inte mycket att välja på. Hur som, nu har värken kommit tillbaka... Kanske lika bra o ta en till? Näää, jag kan gott klara mig ett tag till. Ett litet glas vin, så kanske det hjälper?

Har suttit o pulat lite med detaljer på designen på bloggen nu ett tag. Inte för att det är mycket till design, men lite mått och skit kan man ju göra snygga. Men det är en del grejer jag inte får till :(

Jag har iaf kollat på Taking Woodstock nu, fan va fint :) Jag längtar till sommaren, det fria livet, festivaler och eufori. Och så vill jag starta en egen festival. Det ska vara gjort innan jag dör!

Nu ska jag nog se på Michael Jackson - This is it.
Så får vi se om det är så fantastiskt. Back to the groooove!

Rödhårig

Jag har nog kommit fram till, efter många års sökande, att jag passar bäst i röd hårfärg. Därför tänker jag inte färga elelr forma mitt hår förrän utväxten blivit en halvmeter lång sådär lagom till våren, då ska det hennas och jag ska vara nöjd. Se själva!


Från i somras, Sandra fotade









kajsdeiusrtinvsdto



Vilken dag det har varit.
Ingenting har hänt. Jag har bara glidit runt här hemma i raggsockar och tjocktröja.
Och jag har så fruktansvärt tråkigt! =(
Vad ska man göra om dagarna när man är arbetslös o fattig? 

Nåja, imorgon ska jag iaf till hbg till biblioteket med Adam. Och sen är det ju som tur är äntligen helg.
Visserligen en fattig helg, men jag ska nog se till att göra det bästa av det. På fredag ska jag ju ut med
Nat och några av hennes vänner för att fira hennes födelsedag och titta på Johan ;) Sen åker jag till Kim på lördag och leker. Vet dock inte vad vi ska hitta på.
Vi hade planerat att göra en liten polarexpidition och tälta, men det blir inte av. Hade nog varit riktigt kallt ändå^^ Men vi får hitta på nåt annat. Blir inga problem, bygga koja kanske? :D

Jag har sån fruktansvärd tandvärk. En av mina visdomständer på nedre vänster sida har bestämt sig för att trycka sig igenom köttet lite till. Hela vänstra ansiktshalvan värker! Nu gör det jätteont så fort jag inte sitter med munnen halvöppen och avslappnad som nån slags idiot. Får nog ta en Ipren...
 
Det var mysigt att ha lillebrorbajs här igår. Vi gjorde inte så mycket, tog det väldigt lugnt med popcorn och te. Sen hade vi båda svårt att sova så det blev väldigt sent. Lugnt för mig iofs, men han skulle ju upp kl 6^^ Stackare.

Har laddat ner en del filmer som jag ska titta på ikväll. Känner att det skulle vara gott att ha något snaskigt att tugga på ikväll. Men både på grund av de stackars få mynten som skramlar runt i min börs och min värkande tand så känns det inte lönt att trycka i sig nåt sockrigt.

Kvällens filmer:

This is it

Planet 51

Sherlock Holmes

Taking Woodstock



Om jag verkligen känner att jag har en massa energi över så skulle jag kunna fixa badkaret och ta ett bad.
Som om det kommer hända.


Linspastej och annat gott


Idag kommer lillebrorbajs hit, och det ska bli mycket trevligt! Jag ska bjuda på ärtsoppa :) Håller just nu på att laga en stor sats som jag ska frysa in det mesta utav. Kan också säga att linspastejen jag gjorde igår blev otroligt lyckad. Recept för alla nyfikna!


Linspastej ala Andrea:
Koka upp 3 dl gröna linser med 9 dl vatten med buljong
Finhacka en gul lök och lägg i
Koka i ca en halvtimme, eller tills vattnet är borta.
Finhacka  en näve solroskärnor och lägg i
Krydda med en tsk timjan och lite curry
Mixa eller låt vara grynigt och lägg i förpackning antingen i kyl eller frys.

Sjukt gott att ha på mackan, ett billigt och långvarigt pålägg!
Jag använde vår mixer för första gången igår, och jag blev helt såld. Är hur sugen som helst på att mixa och göra en massa saker nu. Tycker så mycket om att laga mat. Det är bara synd att Adam är så kräsen, så det är ju bara jag som får njuta av mina matlagningskonster. Jag hoppas bara att han tycker om ärtsoppan jag gör.

Jag vill göra Smoothies. Nu!

Nåja. Te var det. Ska ladda ner nån film också som jag o lillebrorbajs kan se på ikväll. Adam ska ju repa ikväll, så det blir bara han och jag. Och en påse popcorn :)

Underligt...



En sak som sker just i denna stund:
Adam skulle ta en snabbdusch för att sen gå och lägga sig då han ska upp tidigt imorgon.
Sen märker jag bara att han springer omkring och jag förstår inte riktigt. Så frågar han mig om det är okej att han tar en utav de oanvända tandborstarna i badrumsskåpet. Okej... varför då? Jo, han ska skura handfatet. Jag gick precis in i badrummet för att kolla om han blivit lite galen. Han skurar badrummet, badkaret, handfatet, toaletten, golvet, med tandborste, helt naken.

Varför?


Grattis min vän






Ja må hon leva, ja må hon leva,
ja må hon leva uti HUNDRADE ÅR!

Grattis Nathalie.

Det kanske inte är, precis som du säger, en stor grej att fylla nitton.
Men det har inte med att du fyller år idag att göra.
Det har att göra med att du finns! Här och nu!
Och det är bara en utav sakerna som gör dig så bra.

Flera utav dom sakerna är:
Ditt leende och härliga skratt
Dina fantasier och upptåg
Din ärlighet och självklarhet

Äh, det finns så mycket att säga, och jag har helt enkelt inte ord för det.

Tack och grattis, min midvinterprinsessa <3


Det blev ju bra ändå




Åhå ja, imorse trodde jag verkligen att detta skulle bli en lång, deprimerande ensam dag. Jag lyckades även missa telefontiden som var dagens stora projekt, just för att jag inte kollade upp det tidigare. Tiden tog slut när jag kom ut ur duschen imorse^^ Och på tal om duscha, när jag stod där och tänkte att jag måste nog tvätta mitt hår nu så kom jag fram till att: NÄ! Det ska jag minsann inte göra. För jag vill ha dreads i hela håret nu! Och nu är det väl ändå tillräckligt långt? Så jag struntade i att tvätta håret och ska nog senare idag börja med att tova fram lite dreads :) Känner mig väldigt nöjd med det beslutet.

Sen gick jag ner i byn för att övertrassera mitt konto än en gång. Sen in och handla det mest nödvändiga, typ bröd och pasta. Så fick jag syn på gula ärter! Herregud vad gott det ska bli med ärtsoppa. Så jag köpte hem det och ska strax gå och lägga dom i blöt. Jag har en del matprojekt på gång just nu. Eller ja, jag håller på och groddar mungbönor, ska laga en stor portion linspastej så jag har nåt pålägg som inte är förnedrande svindyrt att köpa hem. Linser har jag ju liksom. Shit vad gott. Och så ärtsoppan då. Hoppas bara att jag hinner koka den ikväll, för jag e så sugen.

Och innan jag gick hem så smet jag inom secondhand-butiken där jag hittade en jättefin grå tekanna.
Är på sånt retrohumör idag. Grodda, koka ärtsoppa, dricka te och lyssna på vinyl.

Har även ett litet inredningsprojekt på gång, men det skriver jag inte om, får se om det blir bra först^^

Nu ska jag leka husmor! Tjing!



(om jag bara hade kunnat hitta sladden till kameran så hade ni fått se en massa bilder också. Men det blir ett senare projekt)





 All Heil Stefan Sauk!

- Nä, aldrig får man vara glad. Och är man det så regnar det...


blä

Måndag. Ny vecka, ny termin för många.


Och jag börjar veckan med att smaka illa i munnen, vilja duscha men inte orka och fundera på om jag har nån hundring på kortet eller inte. Hade behövt bröd till frukost.
Jag har en del saker att se fram emot i veckan, om jag nu kommer ha pengar till att genomföra det. och så har lillebror sagt att han kan komma och hälsa på oxå. 

Usch, jag har verkligen ingen lust till att göra nånting.  

Sandra da shit

Sitter nu här med Sandra och myser i lghten :) Vi har varit ute och pulsat i snön på ankdammen, inte mycket is, eller jo, men snö ovanpå ^^ Och fotat! Det kommer visa sig senare.

Planen ikväll är att laga paj, dricka vin och bara ha det mysigt! Härligt. Känns konstigt men bra att ha henne hemma hos en :)

Adam kommer nog snart hem, från kalaset hos hans bror, och då får vi se ifall det blir av att vi åker iväg en sväng ikväll och hälsar på en massa sviniga raggare, eller om vi sitter här och myser vidare. Detta blir en bra kväll.

Önskar puss åt alla!





Sandra!


Detta fält måste fyllas i







Imorgon kommer Sandra, och det ser jag så mycket fram emot!
Blir till att springa ner till systemet och fixa fram lite goda ingredienser. För imorgon blir det stormys.


Fredag

Då var det fredag igen. Härligt härligt! Jag ska alldeles strax dra iväg till arbetsförmedlingen, och ta med mig Adam. Han behöver komma ut och promenera lite och få lite luft. Det är dessutom väldigt fint väder! Gnistrande snö, och strålande sol.  Och så måste vi komma på vad vi ska göra ikväll. Fårm se om jag åker iväg och träffar någon, eller hur vi ska göra. Blev lite förvirrat med Kim som jag fått för mig att jag skulle träffa i helgen, men det var nästa helg. Blir konstigt när man säger nästa helg, och man vet inte om man menar den som kommer eller den som är nästa efter ja, ni vet kanske hur det är? :P


Igår var hur som väldigt mysigt. Jag och Adam gick och badade och hade det väldigt skoj när vi plaskade runt i en och en halv timme i bassängen med gummileksaker och rutschkanor^^ Jag spenderade även lite tid i bastun. Guuud det var skönt, kändes som en evighet sen. Efter det mötte vi upp Sonny, kerstin, hennes dotter och Sonnys syster. Vi provade bowlingbanorna och vi lyckades såklart få den med en krånglande kägel-grej^^ Men det gick bra iaf, och inte för att jag vann, men jag kände mig rätt duktig. Men alla var rätt duktiga. Men Adam var sämst^^ Nej, men jag slog honom iaf. Näst sist^^


Sen kom vi hem, bjöd up folket en stund och lagade mat o spelade Tekken 5. Jag och Adam hade sen en mysigf filmkväll när dom hade gått. Vi var båda trötta på att sova bort halva dagen, så vi tänkte att vi skulle vara uppe hela natten för att kunna gå o lägga oss tidigt idag ist. Men det gick ju inte riktigt. Slutade med att vi somnade på varsin soffa. Men jag vaknade tidigt iaf, och det kändes jätteskönt. Adam är också vaken, och jag har planerat att aktivera honom idag.

Det finns så mycket saker jag vill göra, gå på bio, äta ute, dra med mig tjejerna på utekväll och bara ha det gott. Men allt det behöver man pengar till, såklart. Trist.


Badtorsdag

Såja. Då var det torsdag, och nästan hela veckan har gått. Och jag har inte gjort ett dyft.

Men idag! Så ska vi iaf komma ut lite, jag o Adam och ett par till kanske. Vi ska prova på bad/bowlingstället i Örkel. Ska bli skönt att simma lite. Tycker mycket om att bada :) Och så får jag ju ha på mig min snygga bikini, det var också länge sen. Ända sen i somras, konstigt nog ;P

Saknar en massa vänner, som jag bor långt ifrån. Och jag är fattig och kan inte åka o hälsa på. Det känns tråkigt. Men jag vet ju iaf att dom finns där ute.

Nu ska det packas badkläder, och bowling-outfit, sen bär det av genom det snöiga Örkel. Puss hej!

Myyys

Ikväll ska jag vara ensam hemma, håller just nu på att laga mat till mig själv. Har förberett med en massa FlashForward-avsnitt och ska strax krypa upp i soffan med tända ljus och en stor tallrik kvällsmat.

På menyn står örtig klyftpotatis med stekta champinjoner i kryddig sås^^
Mums :)



Pizza!

Nu ska vi baka pizza!
Gott :)

Men det tar tid,
sko nog titta på Paranormal Activity ännu en gång ikväll. Tyckte den var bra faktiskt.

Det är jävligt kallt ute, och massor med snö är här också. Men jag bor ju ovanligt långt upp för vad jag brukade, så det är kanske inte så konstigt.

Tanke.







Jag gillar snö när den ligger tyst o snäll :)
Den här dagen har bestått av mys o pys och bra musik.
Jag gillart! 


En riktigt skön måndag

Har precis duschat och glider nu runt i lägenheten o lyssnar på Ray Charles.

Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjort de senaste två dagarna. Tänk att det bara var en dusch o ray charles som behövdes :) Kan ju också bero på att jag kanske får besök av lillebror senare idag också. Mycket trevligt! Nu ska jag städa upp lite. Det behövs, besök eller inte.

Sen bär det av ner till coop för cigg o popcorn. Adam åkte iväg till hbg för att repa och kommer sova nånstans i stan. Så jag kommer ha stället o bror för mig själv! (o en kompis till honom som jag precis fick besked om skulle med)

Jajemen, jag är sjukt pepp. Mysmåndag :D

Seeeent

Asså, ärligt talat. Vad är det för dag idag? Känner mig helt knäpp i huvet, jag o Adam har totalt vridit  på dygnet. (snart iaf) Det känns som att detta kommer bli den avgörande kvällen. Antagligen kommer vi göra fel  val^^

Tänkte på en sak innan,

men jag har glömt bort det.


Jag ska idag hälsa Sandra välkommen till vimlet idag ändå, detta är den första dagen för resten av ditt liv ;)


Jao. Nej, det står verkligen helt still i min hjärna. Inte så konstigt kanske då jag faktiskt inte har jag gjort ett enda dugg idag. Spelat tv-spel och ätit. Var nere o handlade lite mat och gjorde potatisgratäng ala vegan. Och blev sjukt mätt. Kollat på lite tv-serier och filmer, och spelat lite till. Ja, och nu ska jag nog kolla på en film till tillsammans med Adam.


Puss godnatt!


3 år. Fan..tastiskt! :D























Nyårsfirande 09/10

Puh, nyårshelgen är över.

Hade ett helt fantastiskt nyårsfirande. Marie bjöd till fest och där var bara glada och positiva människor där. Jag och Adam fick reda på att kravet var "finklädd". Vi fick båda lite panik, ingen utav oss har ju finkläder! För Adams del lånade han kläder fram o tillbaka och blev riktigt stilig till slut. Jag körde på en liten svart med kortärmad spets till, och en knallröd kavaj. Den var det enda jag säkert visste från början att jag ville ha på mig, och sen kände jag mitt rätt snygg under kvällen. Vi bjöd med Felix också, en kille från Adams band i Kstad. Han var också riktigt finklädd, och hade jättekul. Vid tolvslaget gick vi ner till havet, och hade utsikt över hela äholm och skålade i champagne. Jag ringde mina bröder såklart och önskade dom gott nytt år. Och så pussades jag med Adam, vi firade tre år!

TRE ÅR! Helt underbart :) Det bästa är ju att just nu känns förhållandet bättre än vad det någonsin gjort. Vi var ju båda lite oroliga när vi flyttade ihop att vi skulle tröttna på varandra. Men saken är att det bara känns bättre och bättre och jag skulle verkligen göra allt i min makt för att hålla det kvar på denna nivån. Jag mår så jäkla bra!

Vi stannade till klockan fyra hos marie, ungefär. Sen klädde vi på oss ordentligt med mössor och långkallingar och vantar, och begav oss hem till mamma där vi skulle sova. En promenad på ungefär fem km^^ 10- men ingen fara att gå den sträckan, inte med lite alkohol i kroppen i varje fall. Jag frös inte :) Jag o Adam åt lite macka, sen gick vi upp o la oss. Klockan blev 6 på morgonen^^ Sen var ju jag först med att vakna som vanligt, men det gjorde inget. Jag mös i soffan med mamma o rolf som kvällen innan också hade haft en galen kväll, haha.


Idag har vi inte gjort många knop. Felix var den med bil och vi åt typ världens godaste pizzor på Jour innan vi åkte tillbaka hem till Örkel. Jag har spenderat kvällen i soffan, och Felix o Adam har varit väldigt produktiva och spelat in en video till en av deras låtar. Den blev så grymt rolig allts! Ska lägga upp den så snart jag har möjlighet.

Puss!




RSS 2.0