HULTSFRED ÄR DÖD

Hultsfred är död. Ingen mer hultsfred. Idag, en vecka innan, ställer dom in. Lägger dom ner. Usch va sorgligt :( Hultan!! Kom tillbaka!! :`(  nu ska jag gå ut o röka o gråta över en förlorad festival, över tusen minnen, över tusen öl och över tusen sköna typer.
Adjö.

Ett gammalt urklipp


Detta är från en artikel för två år sen. Vissa är ju med i tidningen för att dom är awesome. Jag är en av dom.

http://hd.se/perstorp/2008/08/03/dragspel-och-solsken-i-perstorps/


Det var en fin dragspelsdag det!


Sitter förresten på AC nu, och har pulat med mitt cv hela dan. Nu är det färdigt intill perfektion. Ja, då undrar ju jag vad jag ska göra resten av sommaren.

Midsommarhelg


Midsommar

Midsommar! :D
Som jag har längtat. Inte bara för att det är midsommar, utan för att Adam skulle komma hem. Och det gjorde han, igårkväll. Han snusar sött fortfarande, han ska få sova bort en månads slit den här helgen.
Under tiden han sover kokar jag potatis och packar picknick. Vi ska nämligen till Våxtorps bygdegård och iaktta festligheterna kring stången från en filt med god mat. Längtar! Vädret är fint, jag är sjuk och ute är det grönt.
Imorgon är det höganäs som gäller, jag och Kim anordnar midsommarfestligheter i hans lilla lägenhet. Gott om folk, och vi ska bjuda på mat. Kommer bli superskoj!
Bind en krans o va gla´, det ska jag. Pussokram










Det börjar röra på sig

Har haft så mycket att göra på sistone. Eller så är det bara jag som förstorar upp allt för att känna att det finns en mening i vardagen. Men idag är det stressigt på riktigt, och snart ringer bror och så ska jag fixa med biljetter o grejer. Och om en halvtimme går min buss till hässleholm, och efter det ska jag en kort sväng uppåt. Men kommer hem ikväll igen. I helgen har det hänt jättemycket och hade tänkt skriva lite om det sen. En annan gång.
Men dop har jag varit på iaf, och det var denna söta lilla killen som döptes. Wilhelm :)

Love is my religion


gta III, svenska akademien och blogga

Mina kryddor håller på o växa ur sina krukor, dom trivs riktigt bra. Men lite för bra, har inte plats med åtta jättekryddbuskar. Dessutom ansade och klippte jag mina pelargoner igår, och idag ser man verkligen hur dom har fått nytt liv. Grönare och friskare och spänstiga blad.
Jag behöver också lite ny energi, snart dags att handla bröd. Eller mjöl o jäst? :) Har ju allt annat. Och billigt mjöl på Netto. Fett nice. Men då dröjer det länge tills vi har nåt att äta. Problem asså.

Tidig eftermiddag

 

Känner mig helt mör idag efter all sol igår. Blommorna i balkonglådan sträcker sig mot den sista solen innan den försvann igårkväll. Dom har också saknat värmen. Livet är bra, och imorgon köper jag sommarkortet och kommer vara fri som en fågel resten av sommaren! :D Dop på lördag, vilket är tummen upp. I kyrkan dock, men jag har aldrig varit på dop hos mina närstående innan. Ska komma mycket folk också tydligen, och bjudas på kaka! ;D puss o kram

Måndag

Känner på mig att det kommer bli en låååååång vecka. Efter en awesome helg där vi hann med tusen saker och träffade galet mycket folk och festade o skrattade känns det extra surt att vakna ensam på måndagen. Är sugen på äventyr. Undrar om jag kan ragga upp någon precis lika uttråkad som jag o dra iväg en sväng nånstans? Vill till... Markaryd? Varför inte.
Love love love

yesterday, all my troubles seemed so far away


Ziggy Marley - True to Myself

Fredag äntligen! Adam kom hem igår kväll. Det var GREEAAT! Som Tiger skulle sagt. Skönt att inte vara den enda som andas här hemma. Men nu är det fredag, Adam är hemma och idag står det studentfirande på schemat. Och jag är pepp pepp pepp! Har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig, men det är bara för att jag är nervös för att träffa Nats hela familj :P Mina fina paljettiga skor ska jag ha iaf.
Regnet har fallit ända sen igår och fortsätter otröstligt. Men det är grönt ute, fåglarna kvittrar och inget stör mig just nu. Så mycket kärlek!

Bob Marley planted his seeds well.

söta ting











Rubrik


Igår hade jag en asbra dag, för jag åkte in till hbg och mötte Kim där. Vi promenerade runt på en massa ställen han aldrig vart förut, fikade och åt lite (bara jag), och gick på presentjakt. Och det blev toppen. Inhandlade Nats studentpresent och känner mig nöjd. Kim köpte en parfym till sin studentvärd men... jag fick den! :O :D En parfym jag velat ha i flera flera år. Och så fick jag den, bara sådär. Helt överraskad blev jag men mycket glad. Efter det skiljdes vi åt, jag kände att katten hade fått vara ensam länge nog och vi var båda rätt sletna. Så sju var jag hemma.

Hade en lugn kväll. Och nu har jag tråkigt. Har haft ganska tråkigt hela dagen. Men gick ner til byn innan och köpte Henna och är nu färdig med färgningen. Provade för första gången den rödbruna ist för den kopparröda och det verkar bli bra. Håret har inte torkat ordentligt än så vet inte färgen riktigt.

IMORGON KOMMER ADAM! :D

Nya planer

Tillbaka från Hlm, med lite ändrade planer. Jossan kommer redan ikväll! Vilken tur, då slipper jag sitta här ensam o känna mig som en dönick. Och Zappa är fortfarande lite ADHD-ig men gladare iaf :)

Att göra

Då vart det start på ny vecka! Och denna veckan har jag en hel del inplanerat faktiskt. Emelie kom nyss över med Zappa som jag ska vakta i veckan när hon är på Sweden Rock. Han går runt just nu o luktar o mjauar och är nog lite orolig. Men hoppas han känner sig lite tryggare ikväll så kommer vi nog få det mysigt :)
Ska iväg till Hässleholm snart också på ett litet möte. (förhoppningsvis träffa J)
Imorgon blev thaiboxnbingen inställd, men träffa Kim ska jag göra ändå. Så imorgon är det hbg och Kim och förhoppningsvis uppehållsväder. Onsdag ska jag se till att få hit Jo, och så ska vi chilla här hemma. Trevligt.
Torsdag blir en dag för planering, fredagen kommer nämligen behöva en ordentlig plan. Student! Hos lilla Nathalie, och det kommer bli fett trevligt. Jag gillar att gå på student, blir alltid roligt.
Jag hoppas ju på att Adam kommer hem tidigt på fredag så att han kan följa med. Eller allra helst torsdag kväll! Men vi får se.
Lördagen iaf så är det årliga Skäretfesten, huuuuuuga, får se hur pepp man är.
Zappa klättrar på allt! Tror han har lyckats klänga på varenda hylla på under en timme.

En fin fredag


Spelar "the very best of inte palla sort"-skivan som jag o bror brände i veckan. Höjde lite extra så att snubben på taket som skrapar mossa eller vad han gör också hör :)

Just nu har jag lite panik. Vaknade mycket senare än vad jag skulle, så nu har jag inte fått gjort allt jag tänkt mig. Om ca en halvtimme ska jag vara på arbetsförmedlingen, sen ska jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll. Jo kommer och hämtar mig, och sen bär det av till Förslöv för feeeest! :D Sen hem mitt i natten till mamma och upp o jobba imorn. Ska bli roligt, med trädgårdsrunda o sånt!

Och på tisdag, då ska jag o Kim bege oss till hbgs thaiboxning. Och prova på! Ska bli skitkul. Yeas.
Nu ska jag in i sovrummet o prova typ 30 plagg till. Beslutsångest!

småkakor



Nyss åkte pappa, han var här o åt middag  med mig och fikade på balkongen. Nice :) Men nu är jag ensam, så jag tar småkakorna med mig o drar över till grannen. MIIIIIIIP.





pic unrelated


små lätta moln


RSS 2.0