Blaha



Idag är vi trötta, var ute o promenerade massor innan. Fast det var inte meningen egentligen, vi skulle bara ta en liten runda. Men så gick vi vilse. Och det var varmt o vi var trötta. Jobbigt. Men nu har vi nyss käkat, typ tacosliknande med vad vi hittade. Ikväll blir det film o inte mycket annat. Så det så.

hjärnsläpp


Long gone



Nu står det en ensam tandborste på vasken, ingen harley davidson-handduk är i vägen i duschen. Kylen är tömd på mjölk o smör och det fattas en kudde i sängen. Adam har åkt. Ses igen om två veckor. Buhu :(

Ingen inspiration punkt


Hm... Adam ska snart ivär och fixa en miljon saker. Kommer kanske inte hem ikväll heller. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Önskar att jag var på Siesta. Men men. Sånt är det.
Nu är jag jättemätt på mackor och vatten. På lördag morgon åker jag till hgs för att jobba lite. Och så åker väl bror tillbaka till sthlm i helgen eller början på nästa vecka. Tror jag.
Bla bla ingen inspiration.

Djurpark


Det är rätt exotiskt här i Örkel. Utanför min balkong flyger det förbi måsar, änder och ett gäng kajor. Ibland landar det till och med en liten småfågel på räcket. Läckert.

Paj-tajm



Nu ska jag baka rabarberpaj! Fast först ta en cigg såklart. Återkommer med resultatet :)

EDIT: Ja jäklar va mycket socker det får plats i en stackars rabarberpaj! Dessutom hade jag inget mjöl hemma, men google sa att det gick bra ändå :)

AJ


Först var det två nära väninnor  till min kompis som var gudmödrar till hennes son. Nu är det två andra. Och jag har inte ens blivit tillfrågad. Fruktansvärt svartsjuk är jag. Men hur lägger man fram det?

AJ vad det gör ont att vara svartsjuk. Eller avundsjuk, vilket jävla ord man nu ska använda.




Åskvarning


Var nyss ute en sväng. Visst har det varit varmt hela dagen, men detta är ju löjligt! Kokhett ute, och tjock tung luft. Kommer det inte åska ikväll så vet inte jag. En urladdning hade nog suttit på sin plats. Tyckte det luktade el i köket så jag blev nojig och drog ur alla kontakter.

Imorgon kommer Adams nya chef hit! :O Serious business. Så ikväll tar jag det bara lugnt, men imorgon ska jag ge mig i kast med vardagsrummet. Fatta fint vi har det nu! Säger jag rätt ofta, jag vet... men nu! Saker och ting har verkligen kommit på sin plats. Det är ett evighetsmoment men att byta plats på lampor, byta ut krukor och gömma lådor gör verkligen under.

Nu ska jag spela the Sims tills det börjar åska. Puss!

Chill









Jag och älskling firade och mös under kvällen. Det blev grill på balkongen med varmokall och smaskiga tillbehör. Solen stekte och jag har nyss lagt in dom senaste bilderna i en ny mapp "Sommar 10" heter den :)
Bad Adam ta nån bild på mig oxå, men jag blir aldrig bra på kort om jag inte tar dom själv. Kristisk. Dessutom är det skitjobbigt att ha långt hår! När det är nytvättat bara hänger o slänger det framför ögonen. Nåja. Efter vi ätit o mättat oss smet vi ner till tjejgänget, om man får säga så, som satt o grillade en bit bort. Där hängde vi ett tag, Adam drog först, och jag satt kvar och kedjerökte. All jävla tvätt är ren nu också! Galet effektiv. Imorgon repar Adam och jag sitter hemma själv. Kan väl va trevligt det med. Är bara rädd att jag slänger i mig en påse chips då. Får slå knut på tungan. Har laddat hem nya DHW-avsnittet så nu tar jag en macka och chillar lite.  

BTW! Ser ASmycket fram emot lördag. Då är det Rock i Dalen här i Örkel och partaj kommer det bli!


And tell dem seh natty dreadlocks nah wear handcuffs





Igår köpte jag en kaffekanna jag spanat rätt länte på. Great!




Adam hittade lite gamla serietidningar för 1 kr styck, och läser Kasper i bilen.



Nu är jag satans glad asså! :D Därför spelar jag en gladlåt!






Dra upp på högsta, och se till att smilbanden hänger med så har ni en jävligt bra dag!

Spännande kuvert








Spännande....




Och jag är inne! :D


tisdag redan?! :O



Satte mig här med planerna att söka lite jobb. Men nja. Fastnade på bloggdesign och facebook ist. Dessutom hittade jag igår det första gamla Sims-spelet. Så det ska jag leka med tills min tvättid börjar :)
Jag kommer skriva lite senare om min helg, yeah!

ANTHONY B.


Iley, Iley, Iley, Iley Selassie I




Stop fight reggae




Smoke free





Bless Anthony B!


Awsome




http://www.sydsvenskan.se/varlden/article871398/Graval-i-Medelhavet-chockar-forskare.html




stick



Nyss när jag skulle dra ner tröjärmen i jackärmen och hade min hand långt inne vid armbågen var det nåt där inne som stack mig! Har känt efter igen, men kan inte hitta nåt stickigt eller vasst. Det kanske bor nåt stickdjur i min jacka, som gömmer sig i ett veck nånstans :/ jobbigt.... Det blöder tillomed!

Inte så pjåkigt ändå



Har inte gjort många knop idag, men jag har tänkt desto mer. På olika strategier. Och det är ju bra! Nu är kvällen kommen och jag ska bara ta det lugnt. Det blev inte mycket till promenad, men jag tog en sväng till Coop iaf. Hittade borste och skyffel för 20 spänn. Nice! Så nu har jag borstat balkongen. Och så disktrasor. Kul.
Och ett paket glass, för att bota min onda mage. Har för mig att det är på tisdagar den danska reality-polisserien går, så jag ska titta på den (low life  - i know).

Har funderat hela dagen på varför jag har så ont i ryggen idag. Sovit dåligt? Kass rygg? Mensvärk? Men sen kom jag på det... Träningsvärk! För att jag varit ute o gått så mycket på sistone. Knas. Känner mig väldigt otränad^^




sånna här fina miljöer har vi i Örkel minsann :)



Ikväll ska jag ringa Alex oxå, sjukt länge sen vi hade lite snack. Saknar henne o lillfisen!

tråkigt

Nu ska jag försöka ta på mig nåt annat än gråa sladderbyxor och röra mig in mot byn. Hittade min kameraladdare igårkväll så jag har laddat batteriet några timmar nu och tänkte promenera lite :) Ikväll blir det stekt ris o wokade grönsaker. Annars händer här inget...
 

Trött o kliig



Det kliar i mina ögon :(

Pratade med kronofogden nyss, och det gick ju bra.
Dessutom har jag planterat hela förmiddagen så nu står alla plantor i jord. Men så råkar det ju vara jord över hela balkongen oxå. Vet inte riktigt hur jag ska fixa det, har ju ingen kvast liksom. Det kanske blåser bort så småningom?

Hade en jättefin söndag, kändes som att vi hann med allt som skulle väga upp för en tråkig fredag-lördag. Men jag är alldeles för trött för att skriva om allt det nu. varför är jag så trött? Jobbigt... ska nog ner i byn snart o gå på loppis. Har även en promenaddejt idag med grannen, så får se när vi ger oss av.


Trött pusshej

Help yourself



Dagen har gått ganska fort, men jag känner på mig att kvällen kommer bli seg. Har ont i huvet, och efter maten också i magen. Vi var ute o promenrade en sväng innan.






Och så "hittade" vi en lekplats...









Nu känner jag mig helt slut. ISCH.
Men imorgon åker vi till hgs, hoppas jag är på bättre humör då. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv.





Ro i magen

Kvällen har gått smärtfritt förbi. Tack vare smärtstillande.
Adam o Felix har ockuperat datorn non-stop, men jag har övat mina skills i Critter Crunch. Hell yeah. Störigt bara att jag slog mitt eget high score och spelade sen i två timmar utan att klå det... Darn it.
Nu är det film, chips o läshk. Mmmm, ganska mysigt ändå :)
Stör mig som fan på att jag inte hittar kameraladdaren bara...
Dessutom saknar jag Nat. Tjejsnack FTW.

Tråkhelg


Hade skitsvårt att sova inatt också. Och låg hela morgonen och vred mig. Men kl 10 gick jag upp iaf. Insåg att jag hade kramp i magen. O-M-G säger jag bara.

Jag roade mig iaf med att koka en laddning linspastej och har tryckt i mig två frökusar. Känner på mig att det kommer bli en tråkig, fattig, helg. Adam ska spela in hela helgen, och jag... tja, jag har ju inga pengar. Hoppas på att det dyker upp en fest i Örkel under helgen. Och så kanske vi åker till hgs på söndag. Då träffar jag kanske Elin också :)

Jag har ju faktiskt blivit bjuden till att titta på lite nyfödda kattungar. Jag ska fota dom, och visa för Adam. Då kan han väl inte säga nej? Och om han dessutom ska vara borta hela sommaren i Danmark o jobba så måste jag ju ha en liten kompis. En liten kattkompis :) Vi får se.... Vet inte ens om hon ska göra sig av med kattungarna eller behålla dom själv så.  


Dags att ta på sig lite vettiga kläder och slänga in tandborsten i käften. Behöver frisk luft!


Lite kväll nu


Jag har haft en väldigt mysig kväll med Adam. Dock har jag haft lite ont i magen, men det känns bättre nu. Och så gör det jätteont i mitt högra långfinger! Har bitit ner naglen alldeles för långt så.. det gör ont att knappa på tangenterna^^

Och just det... ADAM  HAR FÅTT JOBB! :D
Det är skitbra, jättekul och verkligen toppen! Vi köpte varsin chokladkaka för att fira.
Men det betyder också att jag kommer få spendera sommaren ensam.

Imorgon; fredag. Inga planer, Felix kommer på kvällen och Jorge på lördagen. Så Scorned kommer tillbringa helgen i vår lägenhet brölandes metal på högsta. Tror jag flyr ut o festar lite då.

Jag är inte så trött än, så jag zappar och käkar pommes. Nyttigt. Och glöm inte att jag röker också. Yes!









Stimulans


Jag sov grymt länge inatt! Tio sköna timmar. Misstänker att det beror på medecinen jag fick igår^^
Hoppade sen in i duschen och upptäckte till min glädje att krampen i magen var borta. Toppen. DÅ kunde jag utföra dagens plan - städa! Och fint har det blivit :) Har haft Bob Dylan på huvet hela dan också, men inte orkat starta datorn. Men nu spelas det iaf musik, och jag ska ut på balkongen i solen och vänta på Adam som kommer snart.

Jag försökte sitta där ute innan också, men blev så rastlös. Tänkte liksom "vad gör jag för nytta här?". Det är behovet av ständig stimulans som stör mig. Jag vill kunna sitta i solen och bara softa utan att behöva göra något. Visst kan jag hänga i soffan en hel dag, inga problem, men då är det antingen tv som står på, eller nåt spel, eller så är man framför datorn. Ständig stimulans. Måste vänja mig av med det!


Måste ringa bror också! Misstänker att han hade nån form av kickoff igår, första året på utbildningen slut :)

Och! Jag försöker övertala adam att vi ska grilla/elda lite ikväll. Är sugen på att vara utomhus. Men kol måste inhandlas då. Tror inte att det finns så mycket ved häromkring lägenheterna.


Balkongmys med bror när han var i Skåne :)


För trött för att komma på en rubrik



Hade en jättemysig kväll igår med lillebrorbajs. Vi var båda rätt trötta o slumrade i varsin soffa här framåt kvällen. Sen var det upp tidigt idag! Hade en seg o trött morgon, men jag kom fram iaf. I tid. Men det tog mycket mycket längre tid på sjukhuset än vad jag räknat med. I vilket fall var jag hemma igen vid fem. Och sen dess inte gjort mycket alls. Legat raklång i soffan, gnällt lite på facebook, och bara tagit det lugnt. Just nu är jag galet trött så det blir väldigt platt skrivet. Därför ska jag sova nu, och se fram emot den varma duschen jag ska ta när jag vaknar imorgon.

Nu stänger min hjärna av.
Godnatt!



Be yourself





Idag är jag trött, idag är jag ensam, idag är jag slut.

USCH det är huvudvärksväder ute, jag är bitter på livet, pengar och jobb. jag är ensam, jag är hungrig men vill inte äta själv. Tur då att lillebrorbajs kommer hit idag.

Jag har ont i magen. Jag vet inte vad jag vill. Jag är helt tom i huvet idag. Punkt.





Sjukhus är blä



Huga huga huga... Jag kan knappt förmå mig till att göra nåt vettigt fast att det börjar dra ihop sig till att åka. Har en massa fjärilar i magen. Tycker inte alls om sjukhus, och det är dit vi ska. I kristianstad. Låååångt, dryyyyyygt och sen väntar fetetågresan för mig. En och en halv timme tar det med tåget mellan Krstd och Hbg. Blä.
Rätt så fint väder iaf, och jag hoppas bara veckan går snabbt. Blä blä blä.












































Valborg. Snygg jag kände mig.


Solsöndag :)



Var nyss ute på promenix med grannen och Iggy




Det var jättefint! Har ju länge vetat att där finns ett promenadområde där, men inte vågat mig dit ensam. Jag gillar liksom inte att gå vilse.



Nu spelar Adam sista banan för Resident Evil 4, sen bär det av mot Coop. Vårt kylskåp ekar tomt.
Jag har en svag misstanke om att bilen inte står på sin plats... Men det får vi se.

RSS 2.0