långsamma veckan

Det känns inte alls som att det var så länge sen jag skrev, men det var ju nära en vecka sen. Men ja, det har ju inte hänt sådär jättemycket sen dess.  Torsdagen spenderades i hbg i solen och med lillebrorbajs. Jag hoppas verkligen inte ni missade hur fint väder det var. Sjukt varmt! :D
Och i lördags var det utgång med Alex o flera andra tjejer. Hade det jätteroligt och det var längesen vi bara var tjejer ute, ett helt gäng alltså. Blev cider o dans o flabb. Vi bröt upp ganska tidigt dock, min sista buss gick kl 12 och Alex hade ett sprängande behov, om man säger så. Lilleman behöver sitt oxå^^

Sen i söndags har jag bara suttit i lägenheten. Det märks verkligen på humöret. Idag har jag haft en asenerverande irttitation i kroppen, och Adam som för tillfället jobbar natt har varit hemma hela dagen och fått stå ut med mina högljudda suckar. Jag får inget gjort om han är hemma ju! Kan han inte bara jobba dagtid som alla andra! Eller så kan ju jag skaffa ett jobb...
Adam satt o spelade Resident Evil 5 hela dagen, fick hem det igår. Men vid sjutiden när han suttit o spelat nonstop fick jag flipp på honom o skrek att jag vill inte lyssna på det där jävla zombieslafset längre, och att han får fucking stänga av skiten nu innan jag sparkar sönder ps:an (inget ont om zombies). Så vi glodde på How I met your mother i nån timme innan han skulle dra o jobba. 

Imorgon blir det hbg igen, och jag hoppas på okej väder. Jag måste bort från den här hålan snart! Kollar lägenheter på nätet och hittade en skitbillig källarlägenhet... Varför inte?    
























JAO


La Bamba


Tråkonsdag

usch vad veckan har varit seg... jag har verkligen inte gjort nånting. Men det har varit bra för min förkylning iofs, den är nästan helt borta nu :) Jag måste ut ur lägenheten nu. Så jag betsämde med lillebrorbajs att vi skulle mötas i stan. Men han skulle ha möte o grejer, så jag väntade med bussen en timme, så kl 15 drar jag.
Vet inte vad jag ska göra där, men nåt kan vi väl hitta på. Det är ju jättefint väder! Varmt :) Och så ska Adam jobba natt ikväll oxå, o sova hela dagen, så det är ju inte lönt att sitta här. Blä blä blä.



Redhead - men ni får inte se riktigt än


Tuvaliten

12:31pmTuva

Men ha det underbart! och ta hand om dig!

12:31pmAndrea

du med <3<3

12:32pmTuva

Hej då min vän! <3<3




Jag saknar min Tuvali! :(


Röd kväll



Hårfärgninsdejten gick skitbra, och nu ska jag snart skölja ur hennan och jag är RÖDHÅRIG IGEN! Wiho! Har tröttnat som fan på att vara svarthårig. Röd är jag ju :)
Bild kommer imorgon.


Snackar nu med en gammal vän på msn, fiiiint. Ja det var väl det jag hade att säga. Och så kommer bror ner om mindre än två veckor! Det ska bli asnajs.

svett, katt och hår


Vilken jävla workout jag haft! En lång omväg för att komma ner i byn, sen bära hem de två tyngsta matkassarna jag kunde hitta. Och med 99% luftfuktighet och en grov förkylning och ett par uppförsbackar var jag dyblöt när jag kom hem. Tänkte först att jag skulle ta det lite lugnt ett tag, men kom på att det var lika bra att fortsätta fixa när jag hade pulsen uppe. Så nu har jag dammsugit hela lägenheten, och fixat o fejat :) Adam påstod att vi skulle städa sovrummet ikväll, men jag vettefan. Det får han nog göra själv. Inget utav det jag tänkte att han skulle utför igår skedde, så... shame on him!

Jag är ju sjukt sugen på att skaffa ett husdjur. Typ en katt, från nåt djurhem. Men Adam är inte alls sugen på en ny rumskompis. Han skyller på allergi.. Pffff! Vem fan är inte allergisk? Jag skiter väl i allergin.. jag vill! Men igår så framförde jag idén om att vi kan vara jourhem, åt tex katter som inte fått platser än på djurhem eller hos familj. Då brukar man inte behöva betala alla kostnader själv heller. Först då blev han lite intresserad :) KATTER! JAG SKA RÄDDA ER ALLA!

Och så snackar han om det där med att det kommer katthår överallt. B u l l s h i t. Jag menar, det är oftast jag som städar o dammsugar, och jag vet inte om han är hårblind eller nåt men har han sett vad han själv ställer till med? För en man med halvmeter långt hår har han lite dubbelmoral. Det är Adam-hår överallt! Sätter sig i alla textilier, gräver sig in i soffan, i datorstolen, i avlopp och klädhögar, mattan ÖVERALLT! Hår är inga problem, kan han leva med sitt eget så klarar han vilken hårboll som helst :)


   http://www.katthjalpen.nu/


Stora planer


Har stora planer för dagen. Ska strax gå ner till Coop och handla, sen kanske äta nåt då.
Och så försöker jag ragga upp nån Örkelbrud som har lust att hjälpa mig med mitt hår. Funderar på att färga eller nåt, så ska gå inom den butiken som ser mest ut att ha Henna hemma. Så får vi ses :) Annars kommer jag bara ragga över nån att röka med mig på balkongen o snacka skit. Najs.

Ja. det var mina stora planer^^


update: jag har en hårdejt i eftermiddag!

Craving for potatismos!

Idag har vi inte gjort många knop. Kändes som att det var bara en timme sen vi steg upp, men vi vaknade ändå vid tio. Sen dess.. godis och andra snaskiga smulor som blev kvar från gårdagen, och jag har nyst och snutit mig ca... 70 ggr kanske? Och en massa ff7 såklart. Nu har jag ju snart sett hela spelet rakt igenom på Adams fil, så knappt lönt jag spelar själv. Hmpf.  

Har precis städat upp lite i köket. Av rent taktiska skäl. Om jag har städat köket, så måste Adam ta vardagsrummet, mohahaa! Men jag ska faktiskt se till att han går o handlar och sorterar lite sopor. Jag kan ju inte gå ut i det här tillståndet. Jag är sugen på potatismos men jag har ingen havremjölk.. Och är man sjuk så kan man faktiskt kräva, även av sin kulinariskt handikappade pojkvän, att han ska fixa potatismos. Så det så.

gårkvällen i bilder




Åbro xtra stark


Dude med tats


Adam


Jorge


Wulfgar

en sjuuuuuk lördag

OJ OJ OJ vad dåligt jag har mått fram tills ungefär nu... Jag hade det superbra igår, och jag vet inte hur många gånger jag gjorde metalfingrar och slängde omkring med tungan. Det blev bärs och hårdrock och alldeles för många cigg, så nu är dom slut igen... Wulfgar var ju inte en favorit, men det visste jag ju redan. Scorned Disciple spelade ju först, och efter det så sprang jag mest runt och var hyper. Snackade med en dude som tydligen kunde fixa fotojobb på The Tivoli... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Men iaf, har mått så jävla dåligt hela morgonen, spytt och spytt och spytt, och jag misstänker att jag har feber. Och så en förjävlig huvudvärk på det, och pms... Trodde fröst att vi hade slut på Ipren (som jag tar enbart i nödfall), men jag hittade sen. Yay! Hela lägenheten är full av söta pojkar, långhåriga och vältränade, som spelar Magic. Jag glider bara runt i mina stora yllesockar och dricker buljong och myser. Bara jag hade kunnat slippa febern... svettas som en gris. Ser fram emot ikväll när det antagligen blir pizza eller liknande. Fetnajs!

bra fredag detta

Nu! Är tvätten färdig, spaghettivattnet kokar och jag kom precis på att det var fredag, alltså ett nytt avsnitt av Antikrundan från igår! :) Efter lunch o pensionärsvibbar blir det promenad med seconhandblaha som jag skrev innan. Kom på att eftersom jag har snackat med csn o styrt upp det så har jag pengar :P Ska köpa ett par bira till ikväll, och lite mat^^
Hade ju tänkt att det skulle bli spaghetti med pastasås o i med lite burkbönor. Blir så när jag har dålig fantasi. Men gott är det :) Och jag är helt uppsvullen och min rygg värker. Jävla pms. Men det har varit en asskön frefag än så länge,och det verkar fortsätta i samma anda.


puss haiiiiiii! 

Klant!



Jag har ett stort blåmärke med alla fina färgskalor på knät. Och igårkväll, när jag skulle koppla in en lampa i stickkontakten böjde jag mig ner två gånger för att få in den. Och två gånger slår jag i huvudet riktigt hårt i fönsterbrädet. Nu har jag två stora bulor i pannan som oxå har börjat skifta i färg. Och en krossad dröm som blivande ninja. KLANT! 


K'NAAN "Waving Flag" -Celebration mix- Dir: NABIL from nabil elderkin on Vimeo.

Official World Cup-song. Åh vad jag längat till sommaren!


metalmorgon


Jag har sovit väldigt mycket de senaste dagarna. Lagt mig tidigt och sovit kanske tio timmar varje natt! :O Vill bli av med den där hemska slemmiga hostan så att den inte sätter sig som vanligt... Kommer vara sjukt störd om jag hostar framt till april.

Idag är det tvättdag! Eller, tvättförmiddag iaf. Har även planerat att ta en sväng inom second handaffären och köpa cigg på vägen. Och duscha. Sen ikväll är det dags för WULFGAR! Ett folk/viking-metalband. Inspirerade av Amon Amarth bland annat. På magasinet i Kristianstad. Adam ska ju också spela, Scorned Disciple såklart, så klart jag får hänga med ;) Det är releasefest för Wulfgar och deras nya skiva Midgardian Metal , så jag hoppas det kommer ordentligt med folk. Och så kanske efterfest hos Jorge, kul (kanske) :)

Nu blir det makaroner och chipssmulor till frukost! YAY!







quack quack



Jag har varit hemma från sthlm sen i måndags, har inte gjort mycket sen dess. Tiden har gått så jädra snabbt! Redan torsdag liksom... Men på mässan var det jobbjobbjobb, och ont i fötterna men jag hade det jättebra och lärde mig mycket :)

Kollade nyss på Uppdrag granskning från igår på svtplay, om flyktingmotståndet i Vellinge.
uäck, nu ska jag rensa tankarna och gå ut en sväng. Har ni känt så varmt det är? :D


spännande.. not!


Har haft en rätt lugn förmiddag, och laddat ner en massa musik att fylla min mp3 med.. Jag är sen och har ingen ipod... Men! nu är jag hungrid och det blir spaghetti med pastasås o.. ja typ det. Packar gör jag så smått oxå. Blä!
Åker in till hbg lite tidigare och träffar lillebrorbajs innan jag drar till hgs.

blä blä blä

Hade planer på att inte skriva nåt förrän imorgon, för jag orkade egentligen inte. Men eftersom jag har lite energi över och är ganska uttråkad så blir det såhär ändå.

Har haft en jättemysig dag tillsammans med Marie och vi har varit i hbg och promenerat, fikat och snackat feminism. När jag kom hem vid nio så hoppades jag att Adam inte skulle vara så trött, eftersom detta är sista kvällen på veckan jag får se honom. Men snortrött var han, och efter han gick o la sig har jag bara suttit o tråkat. Tänkt på allt jag måste göra o fixa med imorgon, eftersom jag ska till sthlm. Imorgon natt åker jag.
Så.. bye.

Ska köpa korsord. Men fan! Jag hatar att packa! Drygt... och jag ångrar alltid det jag tagit med mig. Men nu är ju ALLA kläder rena, så hittar nog favoriterna ändå. Blä blä blä jag är uttråkad. Sa ju att jag inte skulle skrivit.

NU SKA JAG ÄTA MACKA O KOLLA PÅ FINALEN AV PROJECT RUNWAY!
och va fan är det jag lyssnar på? Million Stylez? hahaha xD

fåren i hagen



Adam är äntligen hemma och ordningen är återställd. Snart ska vi börja fixa o trixa för det stora kalaset ikväll.
Har verkligen ingen aning vad dom ska bjuda på för veganskt, så jag tror att jag äter nån macka hemma innan...
Men först! Ut på balkongen i solskenet iklädd badrock och ta en rök. Mmmm...soooool...

twisted sister



När jag var 13 började jag lyssna på Twisted sister, och fan jag förstår det. Varje låt är ju som en kampsång. Och så kanske man kan förstå lite vart jag fick min inspiration gällande utstyrsel... Inte för att jag någonsin varit glam, men har såklart kört på jeansväst, tuperat, crazy smink och skrikit slagotrd utan mening. Det är lite tråkigt att det inte är så nu för tiden. Jag vet inte vad det är, för att jag blivit äldre eller för att jag helt enkelt inte har samma inspirationskällor längre? Nu för tiden ser jag ut som en ovårdad sosse-bulle. Skittråkigt. 
Jag lyssnade även på Kiss, Metallica, Iron Maiden, Saxon och Judas Priest. Good times! Mycket mer inspirerande än nån popfjant. Tyckte jag då. Vad tycker jag nu? Jag lyssnar på allt, enklast att beskriva det så. Men jag lyssnar ju inte på skit för det. Det är ju bara onödigt. DUUUH!


 

så jävla äckligt


Nu har jag glott igenom ett gäng av "Landet Brunsås"avsnitt, och det är ju bra och roligt och intressant och allt det där. Men en kavalkad av kadaver! I varenda program 'är dom tvungna ett vissa upp styckade grisar, döda djur och närbilder på korvar. Jag vill inte se! Så Jävla Äckligt!
Jag råkar ha en crush på Schyffert, men det hjälper inte. Hans nylle väger inte upp för dinglande kadaver. Blä!





fattigmansfredaqg


Var nere i byn precis med en välgjord plan i huvudet vad jag skulle lägga pengar på. 50 kr i fickan, och övertrassera en hundring. Skitbra plan. Men kunde inte få ut nån hundring, hade för lite pengar på kortet... Så ingen mat blev det, och jag räknade efter och kom fram till att jag kan klara mig på dom ciggen jag har tills imorgon. Så det blev fem öl.

Yay! Fredag...

Adam är i hässlehåla och agerar flytthjälp och jag sitter här med fem öl och några femtioöringar. Blir nog nudlar ikväll, och så får vi se om det händer nåt i byn.
Imorgon är det iaf partyparty hos adams släkt, han har en brorsson som fyller 20. Gratis dricka o mat och en massa ångest över vad fan man ska ha på sig. Men brukar alltid ha det trevligt, och det kommer säkert vara sjuuuukt mycket folk där. Han har en stor släkt med stor vänkrets. 

 




fan asså

JAG VILL INTE GÅ OCH LÄGGA MIG!
JAG VILL HA ETT GIVANDE SAMTAL MED NÅGON SOM FATTAR! GAAAAAAAH! IDIOTER ALLIHOP OCH JA MED!

nudlar






Hur ska detta gå?


dansar med mig själv ohooh


Nu har lillebrorbajs varit o hälsat på hela dagen. Vi var ute o njöt av det fina vädret och matade ankorna. Jag gick oxå inom coop och fick med mig juice, smör, havremjölk o falafel. Och frysgrönsaker :) Det blev en skitgod tidig midda för oss.
Och jag ska ha rock n roll kväll. Bira och grunge. Nice.

midsommar!


Hittade en bild från midsommar! Krystat leende, men va fan ;P


försov mig



 va fan. Jag har bokat en enda sak under hela veckan. EN sak. Och så försover jag mig. Tyyyyypiskt!

Lillebrorbajs kommer hit och leker idag, han slutade tidigt :) Så jag ska nog hoppa in i duschen nu och försöka få styr på min odör.

bu

nu är det spöktimme... läskigt :(

piics!


vildvuxna pelargoner



när allt var täckt av snööööö



röka på balkongen, hobby Nr1



en lång o frusen björk


Shit hjälp mig asså,  jag skaffade facebook för nån vecka sen och är redan helt hooked! Det är en demon SÄND FRÅN HELVETET!




NATHALIE!


Till den jag vet gillar den minst ;D



Är det bara tisdag?


jag är riktigt super duper mega proppmätt!
Tror att jag råkade äta gammalt bröd innan idag :/

Men nu hade jag tänkt klä på mig varmt och svinga förbi byn för att handla cigg. Och ta med den sista tvätten upp. I ett halvår har Adam lurat mig och sagt att tvätttiden var slut kl 22. Men det är ju egentligen kl 20! Och så har jag glidit runt här och tyckt att det var helt chill att torktumlaren stod o skrek nere i källaren till tio eller mer. För lite får man ju gå över tiden.. FY på mig!

Sen ska jag duscha järnet, sååå skönt. Har inte kännt mig helt frisk den sista veckan, men det har liksom inte brutit ut än. Får bara hoppas att det går tillbaka, nu när det visar sig att jag kanske kommer vara i sthlm i MER ÄN EN VECKA! YAY! :) Dessutom jobba o få pengar. Najs!




tvättdag


Idag är det tvättdag!
yay! Det betyder rena kläder och en rensning i sovrummet. Behövs, mina klädberg är större än K2.
Startade första maskinen för en halvtimme sen, blev lite försenad. 

Idag ska jag också göra en laddning med linspastej. Hade egentligen tänkt göra det igår ju, men orkade fan inte. Jag o Adam tittade på Man on the Moon. Varför har jag inte sett den innan? Men jag tyckte Jim Carrey var väldigt lik Andy Kaufmann. JAG FÖRSTÅR!

Nej, ska kicka igång den där linspastejen nu så att jag har nåt att bre på mackorna. Tjao!

livet e för kort



jag vet inte riktigt vad det betyder, men jag har en sugande känsla i magen. Sådär som att jag är på väg. Tittar på bilder och sugs in i dom. Jag saknar saker. En massa saker. Och jag vill vara på väg nånstans.  

Fick tips av Lenny att lyssna på Jonathan Johansson. Undrar om det bara är för att jag inte lyssnar på radio, eller för att jag är lite dum i huvudet som jag missar allt sånt.

Blir alltid lite kär när jag lyssnar på Björns band. Så mycket kärlek som ligger i dom texterna. Och en massa kärlek till HELSINGBORG <3 haha.








Och så finns det ju såklart Raymond & Maria, som är toppen att lyssna på om man är en smula melankolisk. Topp!


nu ska jag göra fula saker.


långt vackert hår

jag har haft en riktigt skön helg. I fredags: en massa fint folk och en granne att trada med om dagarna.
Lördag var det mycket skog och många cigg. Kom hem sent på söndagen för´åkte en tre timmars omväg. Men det var okej, hittade en Metro från i fredags med leva & bo i.

På dagen kollade jag äntligen på Bröllopsfotografen. Har velat se den hur länge som helst, men hittade ingen torrent... Och den var lika bra som jag hade förväntat mig. Toppen ju! Och sen på kvällen hemma tittade jag på CJ7. En kinesisk film om en fattig pojke och hans utomjordiska leksakshund.
Så det har varit mycket bra film också. Det gillar jag :)

Håller på att möblera om hemma, litegrann i taget. Nu har jag kommit på att vi ska ha en läshörna i sovrummet, så får vi fåtöljen ur stora rummet. Mer plats + mysig läshörna win win!

Jag är så trött på mitt hår! Jag vill knyta virka slita bränna färga klippa mitt hår!






RSS 2.0