Kul

Nu bär det av på halloweenfest, och Adam gör mig så jävla förbannad!

vad det händer grejer

Då var klockan mycket igen. Men har fått sova ut rätt mycket de senaste dagarna, så känner mig rätt nöjd :)

Umgänget med Kim blev mycket bra. Vi körde på nattpromenad och långa snack, och en massa tv-spel. Sen blev det tidig morgon. Vilket resulterade i att vi sov länge, vilket resulterade i att det blev stressigt till bussen kl 15. Men iväg kom vi, och Kim åkte vidare mot hgs.

I Ägolm mötte jag upp lillebrorbajs och Cajjo och Adam och de begav sig mot Malmö. Jag var skithungrig när vi väl kom fram och hade hittat rätt. Adam åt utan att jag visste det och jag blev rätt lack. Så jag var tvungen att gå iväg o käka och missade då första bandet. Men jag fick mat i magen iaf :) Sen så var det Scorned Disciples tur! Spelningen blev grym, och publiken var verkligen på G. Alla låtarna ligger ute på youtube, bara att söka på Scorned Disciple Arena 305 så hittar ni det! Dom har även en massa andra spelningar utlagda där, och annat skräp. Kom hem rätt sent, och Adam var dödstrött imorse.

Vi hade en heldag idag! Han hade nog helst bara myst omkring hemma i slappekläder, men jag drog med honom ut på byn för att fixa en hel del ärenden. Vi gick på ett antal loppisar och hittade en del kul grejer. Så en sväng inom Coop för att köpa mat, och så Systemet såklart eftersom vi ska på Halloweenfest imorgon. Och så köpte vi en pumpa! Min kära pappi fyllde år idag. Vi bjöd in honom på middag. Han fick hjälpa till att skära falukorv. För köttätarnas del blev det korvstroganoff. Till mig själv gjorde jag nån form av sellerigrytawannabestroganoff som var väldigt god :) Till allt detta ris och brysselkål. Blev fisig av brysselkolen...

Har bara myst annars ikväll, tagit det väldigt lugnt. Känner mig lite pirrig för imorgon. Man ska ju vara utklädd till halloweenfesten, och jag älskar sånt! Så det ska jag pyssla med större delen av dagen imorgon. Ska också försöka mig på det där med att plugga. Csn är förresten det trögaste som finns. Dom sa i måndags att dom skulle skivka papprena för studieförsäkran. Men dom har inte kommit än... >:(  Så jag är fortfarande lika luspank som innan. Förutom det där med att mina päron då och då tycker synd om mig och sätter in nån hundralapp på mitt konto så är det bara enkronor som skramlar i min ficka. Ett ångestrelaterat problem det där.

Hade så gärna laddat upp lite bilder på bloggen nu. Nat, jag behöver hjälp! Hoppas hon kan hjälpa mig fixa det snart. Håller själv på o lär mig allt det där med att koda o shit, men det där med bilderna är över min fattningsförmåga.

Nu ska jag lägga mig i sängen o lösa korsord tills jag slocknar, brevid min snarkande sambo. Finfint.


Besök

Nu har Kim varit här en bra stund, och allt funkar bra :)
Han är fashinerad av Megaman på Adams fantastiska PS3:a. Det är kul. Vi har spelat hela kvällen, och ätit popcorn, och delat på en vinare. Mycket trevligt!

Funderar på att ta hem en riktigt ordenligt läskig skräckfilm att skrämma upp oss med, eller så visar jag bara honom Quarantine som jag sett typ två gånger redan. Men med tanke på att vi är tvunga att gå ner i källaren och hämta sista tvätten lite senare, så känns det rätt frestande att skrämma upp även honom med den filmen.

Nu ska jag... hm, leta efter en liten jäger kanske? Eller poppa med popcorn? Eller bara sätta mig i soffan och mysa. Adam gick precis o la sig, blir inte många sena nätter för honom nu för tiden. Egentligen inte för mig heller, men nu har jag ju lov.

Skulle lagt upp en del bilder, men återigen, bildfunktionen är fakkad. Så.. ja. Det får vänta :)

Tjoho!

Kalas ju

Det blev inget av den där duschen haha

Men nu kommer Kim snart.
Så jag ska packa ner lite bröd, för jag har planerat att vi ska mata ankorna lite. Hoppas dom inte ligger och sover bara. Eller ja, dom brukar vara rätt så alerta.

Nu är det jättefint i sovrummet, men det är en massa tvätt kvar.
Det blev en vittvätt, en färgad tvätt och typ femton svarttvättar. Så är det när man bor med en hårdrockare....


bildtest


Takkronor och mattklabb

Nu fick jag lite städmani och satte igång o rensade i sovrummet! Det skrev jag iofs att jag skulle göra igår... men det gjorde jag inte. Så! Nu är takkronan ordentligt uppsatt med alla prismor och grejer som hör till. Nu är det bara till att skaffa matchande sängkläder och måla sänggavlarna. Hade jag ju velat göra.. men det blir väl i nästa liv.
Hade fotofunktionen inte klabbat på min blogg, så hade jag lagt upp bild för att visa er hur fint det blir :)


Klockan är redan fyra! Adam ringde mig precis och berättade att han hade fått praktik på det stället som han helst ville vara på, och det var ju jätteroligt! Men det innebär också att vi kommer var "tvugna" att bo kvar här ett tag till.. Jaja. Lika bra iofs, i och med att det är här jag har börjat plugga. Gör ju inte så mycket eftersom det mesta är på distans ändå, men allt klabb och tjafs med nya skolor och studieklabb gör mig alldeles matt. 

Och nu! Hopp in i duschen med nån bra musik på högsta. Yeyemen^^ 

Massa text

Såja gårdagen blev det inte mycket av. Tänkte egentligen skriva om det inatt, men eftersom Blogg.se bestämde sig för att pausa en stund, så orkade jag inte sitta uppe till 04 för att skriva ett inlägg^^
Blev ingen tvätt igår, för jag hade lyckats kolla fel på datumet och tvättiden var egentligen i söndags. Mycket spännande... Men idag tvättar jag! Det är den stora händelsen för dagen! Njaaaaaa...jag får ju besök idag också!

Det var mycket känslor upp och ner igår. Pratade med Csn som hade satt in mina inbetalade pengar på fel ställe, så jag ringde och fixade det. Hon jag pratade med var faktiskt väldigt väldigt snäll. Har aldrig blivit så bra bemött i ett telefonsamtal med Csn innan. Hon tog till och med mitt nummer så att hon kunde ringa tillbaka när hon fixat lite grejer åt mig. Supersnäll! Hon hörde nog dock att jag fick ett litet sammanbrott i slutet av samtalet. Det är väldigt påfrestande att inte ha pengar och när det är så mycket runt omkring som måste fixas. Men nu är det på gång! Studieförsäkran är på väg till mig, så ska den skrivas på så har jag förhoppningsvis pengar tidigast på fredag. Fy fan vilken lättnad det kommer vara. Man blir så jävla handikappad...

Och iomed att pengarna inte kommer när jag planerat så blir det svårt för mig och min utflykt till Sthlm. Vilket hade varit svårt iaf nu när det visar sig att bror min inte har ett rum. Så... utflykten får vänta en vecka eller två tyvärr. Men jag kommer göra andra mysiga saker i helgen. Är bjuden till Svanis. Kan vara skönt att komma bort och ta det lugnt. Inte för att jag lever i en speciellt stressad tillvaro, mer att alla omständigheter runt omkring gör mig galet stressad. Blir nog "This is It" på lördag iallafall.  

Idag kommer det som sagt en gäst till mig. Kim, som jag inte har umgåtts med på tu man hand på ungefär... två år kanske? Dags att ta tag i lite vänskaplig samkväm och uppdatering. Egentligen skulle jag åkt till honom, men eftersom min ekonomi ser ut som den gör så fanns det ingen möjlighet. Men detta blir nog riktigt trevligt!

Imorgon har Adam spelning i Malmö, med sitt band Scorned Disiple. Kommer få låna Adams busskort imorgon så att jag kan ta mig till Ängelholm o möta honom där för avfärd mot Malmö. Jag har lovat att filma spelningen. Jag har också snackat med min lillebror om han skulle vilja följa med, men jag har ju inte kollat med Adam ifall det får plats mer folk i bilen. Fast dom kanske tar sig dit själv? Nåväl, Lillebrorbajs med flickvän kanske? Vet inte, men det hade varit kul ifall dom följde med. Tror inte han har sett Adam spela innan? Nu blir det mycket frågetecken. Jag ska ner o slänga i en ny laddning i maskinen och sen duscha o plocka lite här. En mysdag har jag haft :) Mycket bättre och stabilare än igår^^


Toffel i skallen




Jag har fan gjort detta bra. Jag har kämpat hårt.
Idag är bara en vanlig dag, fast med extra hårda kanter.
Tvätttid till åtta och brödet i ugnen. Slut på cigg och vansinne i rummet.
Idag är bara en vanlig dag, fast med extra hårda kanter.

Jag försöker peppa mig själv. För idag är det hårt, men jag vet trixen som kan få den bättre.
Alltså, inge större fara, bara lite mer... desperation i vardagen.
Nu ska jag tvätta, vilket behövs. Sen tänkte jag nog fixa iordning lite i sovrummet,
så att det känns som ett mysigt och rofullt sovrum. Det kan jag behöva.
Sover ju som jag alltid gör när saker snurrar i min skalle.

Alltså!



- Tvätta

-Laga nån form av mat

- Kolla Greys, Desp.houswife och Ugly Betty (för att få upp humöret)

-Städa/plocka


Sen nånstans efter det borde Adam komma hem. Då ska han få en toffel i skallen, spec om han bara... inte ser.









(det blev et knasigt misstag som begicks i designen, därför kan man inte se mina bilder, linjer är blåa och rubrikerna fel typsnitt. Tjo!)


















. .. .

Men jag vet hur det känns
när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig
som ligger sömnlös inatt


Melissa Horn - Hanna

http://www.youtube.com/watch?v=c5saqiB5IJg



Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, kvar med samma man
Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen


Lång helg...

Det har varit en låååång helg. Jag hann fan med en massa massa saker. I fredags var jag ju ute med Adam och två klasskompisar till honom och promenerade i skogen. Gick ner till Nimis och klättrade och hade det skoj, och jag fotade en hel del (vilket kommer läggas ut på bilddagboken så snart jag tar mig ork) och sen på kvällen var jag mörbultad och trött. Frös som en gris, och det har jag gjort sen dess. Så det var mys och pizza som gällde. Hemkörning! :D

Lördagen var det upp tidigt coh slänga sig på bussen med fullpackad väska. Det skulle hända grejer! Vid halv elva var jag i hgs och gick o handlade på systemet för första gången i mitt liv. Det var grejer det! Sen hem till mamma för att snacka skit, fixa och packa och greja och vänta på mammas gamla vänner med barn som skulle ner på besök. Sist jag såg den familjen var jag 8, och det blev väldigt mysigt att se dom igen. Men tyvärr kunde jag inte stanna länge, dom kom rätt sent på eftermiddagen och jag skulle vara hos Nat vid 18.

Väl hemma hos Nat började vi dricka och fixa oss. Och hon har fixat en bloggdesign åt mig! Tack tack tack snälla! Kul att ha nån egen design. Känns mer... privat då på nåt vis. Och såklart personligt.
Jag hade verkligen förberett mig på en helkväll, men tyvärr blev jag aldrig så full som jag hade hoppats på. Och det var väl kanske bra iofs, med tanke på alla seriösa samtal som fördes under kvällen. Usch ja.. mycket på alla olika håll och vad fan ska jag göra? Har bara en person som spökat i mitt huvud sen igårkväll.
Då var det riktigt skönt att komma hem till Nat sen, ta på sig lånade myskläder och äta nattamat och sen krypa ner i sängen. Jag var så jäkla frusen! Tur att Nat är bra på att hålla mitt humör uppe.
Men inte fan fick jag sovmorgon idag heller. La oss vid fyra/halvfem och sen upp vid 10! Tjo.. och gå genom ett regnigt hgs. Men det gjorde inte så mycket.. när jag väl begett mig kändes det inte så farligt som jag trodde det skulle göra. Så idag har jag varit i Grevie hela dagen och spelat rollspel och bra suttit i en soffa. Var jävligt skönt att bara ta det lugnt. Nu är min mobil död, mina pengar slut och jag är en dålig människa.


TJO!

Planer

OMG! Försöker titta på en film som jag helt förväntade mig skulle vara jätte-B. Men som istället visade sig vara asäcklig.... Så.. att sitta här helt själv i mörkret, Adam gått o lagt sig o ljusen brunnit ut så vågar jag faktiskt inte se på den! Och jag är ju i vanliga fall inte alls känslig för sånt. Men men, man vet ju att man lever iaf. Quarantine heter den. En virusfilm från -08.

Imorgon kl 11 tar jag bussen till Äholm för att möta Adam med klasskompis o ta oss ut till Nimis, (mina hemtrakter). Det blir utflykt på riktigt, med grillning, klättring o hela köret. Gött o komma ut i naturen lite. Kameran ska L-Ä-T-T med. O på kvällen sen så hoppas jag med supermys. Med kinamat, långa varma duschar och mycket film varvat med puss. Yes. Låter som en bra fredag för mitt trötta jag.

Mmmmm, mat

Så då har jag varit nere o handlat, tittat på ankorna och lagat middag. Nu är det dags att äta den! Det bli hemlagat riktigt potatismos, och så lite naanbröd jag skyfflat in i ungnen. Men ja, jag tycker att det är gott var för sig och jag är lite av en delikatessmänniska, så jag blandar friskt o gott :)
Middag framför datorn med två nya avsnitt Ugly Betty. Ja tack :)

*gnisslar tänder*

här har jag inte skrivit på ett tag.
Och det är kanske inte så konstigt egentligen. Har haft noll inspiration hela veckan. Jag har bara sunkat runt i mina sunkiga kläder i den sunkiga lägenheten. Eller ja, allt är inte så misär som man kan tro. Men iomed att jag är så jävla slut och så jävla förkyld (återigen) så har det bara blivit att jag suttit på min röv. Längtar så mycket tills jag ska till sthlm, ifall det blir av. Hoppas hoppas hoppas. Skriver mer lite senare,
för nu ska jag faktiskt masa mitt arsle till Coop och, som Adam sa, köpa nåt och unna mig. Jag var lite ledsen i ögat när han bara kom inom, och sen stack för o repa. Jag vill se mer av min sambo!

Pratade förresten en bra stund med Nat innan idag, jag blev rätt peppad av lite framtidsplaner o lite bus o så. Ska till hgs o träffa henne i helgen, antagligen blir det mycket flabb o mycket äventyr. Det kan jag behöva.

Hiiiiii

Usch, idag har jag pluggat o haft tråkigt. På samma gång, jag lover.
Det blev faktiskt inte särskilt roligt förrän Adam kom vid sju. Då åt vi mumsig middag och glodde på Zombieland. Den var jättebra! Rolig, och full med spännande zombies. En lite annorlunda zombiefilm helt enkelt. Fräsch ;)
Har lite ont i magen nu, ska bara röka en cigg o sen dra med Adam in i sovrummet så att han får lite sömn och jag får lite ro till att läsa. Har ju i uppgift att läsa Ondskan och analysera den. Så har lite kvar att läsa.

Tjo,
jag ska förresten bli blond igen. Påbörjade det projektet idag. Det tar lång tid för mitt hår att övergå från Henna-rött till ultrablond. Men det är det värt. Hoppas jag... Tja, tröttnar väl när jag tröttnar.

Kalasgrejs

Alla gäster har gått, jag har myst o pyst i soffan o nu är det dags för att tänka på morgondagen.
Lägger upp lite bilder fårn myset med gästerna, blev rätt sent de stannade, det var ju trevligt! :D









lillebrorbajs



ja nu blev det inte mer, för nu ska jag gå o göra mina äktenskapliga plikter ;) puss


Kalasdax

Sitter mitt i kalaset nu, har krängt tårta med släkten o nu sitter vi o myser i vardagsrummet.
Har haft det jättemysigt hela kvällen :)

Men sen när alla begett sig så ska jag stressa ner ordentligt. Ta ett litet glas rött och bara softa i soffan med min älskling. Har haft en jättefin dag. Och fått fina presenter. Och alla mina kakor och tårtor blev lyckade! Hann inte ta bild på dom innan de blev uppätna dock.

Puh, vilken dag. Bra bra bra.

FATTIGVEGAN FYLLER ÅR!





Tjo, idag känns som en bra dag. Jag är fylld av krafter och känner mig lite som en vinnare^^
Har hunnit med en del idag, bl.a:


Gå upp en timme xtra tidigt för att min pojkvän är mörkrädd^^


Bränna frukosten, hälla ut all juice, få tandkräm på kläderna och snubbla i hallen


Gå på Engelska-lektion, kollade klart på the Langoliers av Stephen King


Cyklade hem, gräddade pannkakor, gjorde tårtor, bakade kladdkaka, diskade


Ringde CSN och ställde frågor och fick svar


Cyklade till skolan, lektionen var inställd och kopierade lite papper, cyklade hem



Och här är jag nu! Lite tröttare, lite mer stressad, men nog fan kommer jag bli klar med allt innan alla gästerna kommer. Jag menar, om jag verkligen vill så kan jag ju städa jävlaridet.
Men så ska ju jag duscha oxå. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. ^^









Jag är  redo för pannkaksgräddning!


Fick precis ett samtal från Svanholmen,
dom är så gulliga! Ringde och sjöng i luren, och så snackade jag ett bra tag med Sandra.
Nu känner jag mig ännu mysigare i kroppen. Ska ju dit över fredag-lördag. Kanske söndag ;)

Men nu måste jag komma igång med allt! puss













Go me!



Kände mig lite nere nu precis när jag fick besked från Marie att hon inte kunde komma.
Men så snacka jag lite med Sara, och hon verkar pepp så det känns asskönt!
Det kommer bli roligt ikväll :) Längesen jag hade lite folk över, (som var mina) på lite mat o dricka.
Ska nog förbereda maten lite nu, så att det bara är att slänga in i ugnen när jag har hämtat upp Nat vid busstationen. Vilket jag kommer göra vid fem. Och då kommer nog Adam hem med Sandra också, och så börjar det liksom. Bara vänta in Sara o så se ifall Paulina i Jerry kommer också. Annars blir det vi, och det blir nice :)

Undrar vad fan jag ska ha på mig ikväll? Hm.. Jeans, snyggt linne? Problemet bara.. jag har inget snyggt linne. Får kanske bli nån tshirt med snyggt tryck.. kanske. Håret då? Wild ´n crazy^^ 

Nej, nu har jag kladdat ner hela köket (utom bordet som jag har dukat så fint), 
så det får jag ta o städa upp innan jag städar mig själv.. Puh. 

Fick precis förfrågan om Robin fick komma, och det får han. Men det är bara för Adams skull^^ 



 

Halleluja

Känner mig pepp!

igårkväll var det jobbigt, fick megahuvudvärk senare så vi var inte så långvariga på kalaset. Men det var gott med pastasallad, o så glass sen. Men ja.. huvudvärk. Kände mig rät pigg i bilen på bäg hem, och så en liten stund hemma. Men fan alltså, så fort vi startade filmen så började jag gnälla. Och jag kunde inte hjälpa det! Allt var obekvämt, varmt och konstigt och det ryckte i mina muskler och blä! Så Adam måste tyckt att det var en superbra myskväll... Jag gick o la mig innan filmen var slut iaf, jag var så jävla trött.

Men idag! Har redan hunnit med mycket. Varit o handlat en massa ingredienser. Och en sväng på systemet...
Nu ska det städas en runda, och dt känns helt okej. Men jag är lite trött på att det blir så jävla krångligt alltihop med fucking bussar o skit. Stackars gäster...  Sjuuuuukt störigt.

Huvudvärk



Det har varit en otroligt seg dag, och jag har trott att internet var dött, men så kom Adam hem o sa att det bara var att starta om datorn....
SILLY ME

Nu bär det snart av till Adams mormor o mofar, då morfarn fyller år. Så har fixat mig o sånt och känner mig rätt fin. Men usch vad jag är trött... Och har ont i huvet.. =S Ser inte fram emot att städa hela dagen imorgon, men det kommer ju bli mysigt sen när tjejerna kommer på mat o vin. Trevligt som fan faktiskt. Att dom orkar ta sig till min lilla håla, det är jag mest glad över :)

huvudvärk!

Men ja.. den släpper nog.

rubrik

Jag längtar lite efter snö.
En stilla fallande snökväll.
Det finns knappt bättre saker att lyssna på när det snöar än
Detektivbyrån och
Tommy Körberg


Men fan, känner mig helt körd i hela huvet. Har noll inspiration till att plugga, och fan vet at jag behöver det!Q Längtar bara tills Adam kommer hem nu så att jag kan beklaga mig för honom. Gaaah, jag vill verkligen plugga, men jag får inte in det i huvet och kan inte fokusera! Usch...

Damn



Nudå, duschat, klätt mig, borstat håret. Fyfan alltså, jag känner mig inte alls snygg. Vet inte vad det beror på...
Kanske min sju mil långa utväxt som jag inte vet hur jag ska färga?
Eller de där sju-åttahundra xtrakilona jag kunde vart utan?
Eller min bleka blemmiga hösthud?

Kväck, nejfan. Detta kräver lite cigg och kanske nåt avsnitt av nåt nytt. Typ Southland? Eller Desperate Housewifes? De nya Greys Anatomyavsnitten har jag redan sett, igårkväll. Eller så kan jag ju kolla lite på Knowing! Den har jag inte sett än. Eller....

så tar jag mig i kragen o gör mitt fakking plugg.


Kalas

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon. Tyckte jag förtjänade den.. Har varit så jävla trött de senaste dagarna. Är helt svart under ögonen ju. Och så har jag massor att plugga just nu. Ett fetinghistoriaprov imorgon. Och eftersom jag kom in så sent på terminen så har jag inte hunnit läsa nånting av det...
Och så på distanskursen så har jag ett fyrsidigt arbete att skriva om människor o miljö. Tills på fredag.
Men jag hr ju hela dagen idag på mig, inga klassrumskurser idag. Så det blir till att sitta hemma o plugga o vara duktig. Fast det känns som jag knappt har vaknat än, ska nog slänga in mig i duschen och se till så att jag får i mig en cigg. Starta lite skön musik, och sen är jag redo för att plugga järnet. Kanske.



Helgshit



Hoho, snart klar med tvätten, bara en maskin kvar och det är vad vi har minst av - vitt.



Lade upp lite bilder från helgen på min bilddagbok, och tänkte nu berätta lite om den här :)
I fredags gick allt enligt planerna med bror och vi tog oss över till Danskland o var där runt halv tolv. Och så tåget till Köpenhamn som tar en jävla tid. Vi fick faktiskt hoppa av en sväng där, ja... , den stationen bakken är på. För dom sa att det skulle komma ett nytt tåg för att köra oss vidare till Köpenhamn. Men det enda som hände var att vi stod o väntade i 10 min på en kall o blåsig perrong innan dom kallade in oss i det vanliga tåget igen o körde hela vägen fram XD Så åkte vi lite tunnelbana o hade allmänt jävligt bra. Kom tillbaka till stan vid halv sexuell. Mötte upp två pojkar o lillebrorbajs. Så blev det en jävla planering hit o dit, men vi kom sen fram till en gütt lösning. Jag o bröder o två grabbs åkte till hgs, o vi käkade på Thaigården me mamma o gubbe. Fett gott var det! Och jag var svinhungrig, hade inte käkat annat än ett par tuggor falafel sen morgonen.
Så händer det såklart en massa bus hela kvällen o vid tiotiden åkte jag o bröder till mamma och satt o chipsade oss och flabbade hela natten typ. En fruktansvärt jävla bra dag!


På lördagen fortsatte vi tramsa oss hos mamma, tog det jävligt lungt. Var ute på en kort promenad med bröder o hittade värsta sniglen på vägen. Lillebrorbajs döpte honom till nåt men jag minns inte vad...





Lördagen svepte förbi och plötsligt blev det kväll. Var planerat lite festligheter med klubben på kvällen, men både jag o Adam e fett fattiga så vi fick låna varsin 50-lapp för o ens komma in. O nån dricka var det ju inte tal om. I var båda jevligt trötta också, så vi drog typ vid 12. Sen kom vi hem o slumrade sött vid 1^^


Söndagen blev en massa körande, och vi kom tillslut till HBG, där vi träffade på dessa coolingarna:








Nåväl, inget att skryta om, de är ju bara vanligt människor trots allt.


GAAAAAAAAAAAH!


På kvällen kom Adams päron o vi tokstädade innan dess,
fett drygt iomed att Adam har nån inflammerad handled så han kan inte diska.
FETT KASS


Lil-Berg

OMG kan inte hjälpa mig själv, men jag tycker ju att Lil Wayne är en utav de snyggaste människorna EVER
 


...men så går jag ju igång på Strindberg oxå^^...




















Puh

Sååå, nu kokar jag lite pasta o ska alldeles strax slå mig ner framför 2 1/2 men. Sen ska jag nog kolla på Knowing med Nicolas Cage. I löööv Nicolas Cage. Och jag kan nog inte riktigt förklara varför. Han känns väldigt manlig på nåt vis, och sårad. Eller nåt^^

Det har hänt jättemycket under helgen, ska efter middagen skriva om allt det, och lägga in en del bilder. För jag skojar inte, det har hänt jättemycket! :)

Yaoh!

Sååååå nu har jag och bror kommit fram till att vi möts upp i hbg på morgonen,
sen tar vi oss en sväng över till Köpenhamn o leker storstad o dricker lite dansk latte och sånt.
Ni vet Obama ska ju också en sväng till Köpenhamn imorgon, så funderar på att ta en tur till honom också och hälsa på. Men får se om vi hinner. Vid fem-sex ska vi nämligen dyka upp hos mamma för att fixa o trixa och sen ut o käka. Fan va mysig dag jag kommer ha asså! På kvällen efter det kommer jag o bror o lillebrorbajs bara sitta o chilla o softa o ha det så jävla bra. Det är jag 100 på.

Sådärja.
Adam vill kolla på Superbad, men jag såg den för typ en vecka sen... Får försöka övertala honom till någon annan rolig film. Eller så kan vi ju bara starta den, och så kan jag somna i hans knä. Det är typ också mysigt. 




 


Voff med mys

Nu är det fan mysigt asså. Adam är hemma o vi sk ha en mys/chillkväll med bara oss två. Äntligen!
Jag var jättehungrig innan så jag åt en tidig middag utan Adam.Men vi hade handlat hem grönsaker (äntligen!) så jag gjorde en riktigt god pastasallad med lite stekt abourgine till. Åhh så gott det var.

Min enda lektion imorgon blev inställd, så jag ska upp o ta bussen till Hbg för att möta upp Bror! Yay! FAN va det ska bli trevligt. YOYO får se hur planerna utvecklas imorgon, men det finns många idéer.

Ojja jag måste ringa mamma ikväll. Verkligen viktigt...

Nu ska jag mysa ner mig i datorfåtöljen och titta på "Design: Simon och Tomas". Jag tycker så mycket om dom.
Adam spelar Call Of Duty Nazi Zombies under tiden^^

Mmmm, nu känner jag mig riktigt mysig :)




Simon & Tomas

Massor av saker

Ouff!

Känner mig helt slut i kroppen idag, och det får hela världen att verka luddig och jag har skaffat mig lite tunnelseende. Åkte till Alex i tisdagskväll, och vi hade det jättebra! Det snackades riktigt mycket, och vi skrattade o mös och kela med hennes två kattbebisar. Och glodde på film o åt chips såklart :) Och så dracks det ett par liter te.
Det var ashärligt att se henne igen, så att man vet att allt är bra. Hennes mage börjar bli stor nu också, och spänd. Läskigt! Jag fick peta på den, men det var knappt att jag vågade.
Håhåjaja, nu bor ho iaf i Malmö och då är det ganska lätt att ta sig till den lilla filuren. Så jag hoppas jag får komma o hälsa på snart igen.



Alex lilla katt, den svarta av dom


På onsdagen var vi en sväng på Entré, eftersom varken jag eller Alex varit där än. Där fanns faktiskt inte så jättemycket spännande, fast vi kollade ipfs int eså noga. Fanns en bra skoaffär med billiga o snygga skor. Hade nog tänkt att när jag får pengar så måste jag ju faktiskt inhandla ett par klackskor, för det har jag inga. Och jag kollade ut ett par snygga o rätt så billiga. Japp.
Och så hittade jag vad lillebrorbajs ska få i födelsedagspresent :) YES



Jag är redo för Entré


Igår eftermiddag när jag var på väg hem från Malmö stannade jag till i HBG för att hälsa på Martin o hans folk, fast mest Martin då. Det var mys, fast jag var astrött o lite gnällig men det var okej, för det var han också. Så vi planerade lite inför helgen, det är ju så att Bror kommer ner och ska spendera helgen i Skåne!
Så det ska hoolabandoola på fredagen. Fett med najs.

Jag kom tillstlut till Äholm där jag mötte upp Adam. Vi körde hem o hade tänkt oss en mysig kväll för oss två, dock ringde David och ville absolut ses så vi drog hem honom till oss för pizza o rollspel^^ Blev rätt sent, men det var trevligt som fan :)

Vi håller förresten på att möblera om! Eller ja, jag beordrar Adam att nu får vi fan göra nåt med vardagsrummet innan jag försmäktar och så trixar jag lite med fria händer så länge jag inte slänger bort nåt.
Men det kommer nog bli rätt bra här inne när det är färdigt. Är redan stor skillnad. Yes box, mycket bättre.

Usch nu har jag skrivit mycket. Finns egentligen mer att säga, men dagen är ju inte slut.






Mah man!



RSS 2.0