Bored bored bored bored bored

Jag är fortfarande uttråkad. Det har gått en massa timmar, men det har inte hänt så mycket. Jag mötte upp med Adam, vi stack o käka o handlade på coop. Sen kom vi hem, jag spelade det där jävla spelet somjag aldrig kommer klara jag är så jävla förbannad på det där dumma skitspe... ja.

Sen glodde vi på en halvdryg väldigt 90 film. Orkade inte ens komma ihåg vad den hette. Eller jag borde inte var så negativ. Mest att jag var lite rastlös. Sen så gick ju pojken o la sig, men jag är så konstig i huvudet och har svårt att sova =( Så jag ska chilla en timme till, se ifall det kommer en liten gäsp.
Det är ju skola hela dagen för mig imorn.
Tänkte iaf dra in till hbg på kvällen kanske, får se. Adam ska repa så...

Nu ska jag fan ha en macka. Vi har nytt bröd :)






Denna har gått hela dan.



(känner förresten för att göra nåt drastiskt med mitt hår. Får alltid den känslan när jag varit uttråkad en längre tid. Tror att förändra mitt utseende ska göra mitt liv roligare? Tssss, mitt hår ser ut som bajs, det får man leva med)

Bored

Jag är UTTRÅKAD!
Adam kommer hem senare än vad vi förväntat oss, för han var tvungen att sticka till sjukan. Jag är så hungrig! Vi ska unna oss, nu när vi båda har lite pengar, finaste pizzan i stan ;) Näää, blir falafel för min del. 
Har kännt mig duktig idag när jag spenderat en massa pengar på bra saker, skulder tex. Och sparat :)
Vi måste skaffa en liten enkel hylla att sätta upp på vägen i köket. Mörkbrun måste den vara. Och snyggt kommer det bli.

Jaajaaa, jag är ändå uttråkad fortfarande! Ska ta en cigg på balkongen, sen ringer nog Adam förhoppningsvis snart och då går jag ner i byn. Tralala

Melissa Horn







Melissa Horn gör verkligen fin musik. Och det är väldigt skönt att lyssna till. Det ger nåt.




Fan va jag är trött ikväll alltså. Har tänkt plugga och sånt imorgon. Nu ska jag kolla på 2012 med Adam.
Ska ta en cigg på balkongen under inledningen, för den har jag redan sett. Nu iaf, just ikväll, finns inget annat än nåt blurrigt och massivt.
Tänkte rätt mycket igårkväll vad för slags människa jag vill vara. Kände mig rätt nöjd med vad mitt huvud kom fram till, men mitt hjärta protesterade lite. Vi får se.

*tada*

Ska nu ge mig på att återigen titta på Paranormal Activity. Började tiitta på den igår natt. Men den var för läskig och timmen var för sen.

,punkt

Mitt huvud är helt tomt


Sunday bloody sunday

Har varit en skön slappesöndag! Dock känner jag mig inte alls trött, vilket är jobbigt eftersom jag om ett par timmar borde sova sova sova så att jag ska kunna orka orka orka gå upp imorgon för spanskalektion. Men det kommer nog inte bli så svårt ändå. Funderar bara på om min cykel är hemma eller om den står nere på stationen... Annars blir det till att gå till skolan imorgon. 

Idag har jag städat o tvättat, Adam har tagit tag i den där disken som har stått och hotat oss i köket i x antal dagar. Ska alldeles strax gå ner och hämta den sista tvätten, och hänga upp det jag inte orkade gå ner o lägga i torktumlaren^^

Har planerat en dag i hbg med lillebrorbajs imorgon. Det ser jag mycket fram emot! Ska möta upp honom på Väla för att shoppa hans present. Få se om dom har det jag har spanat in, annars får han välja nåt han själv vill ha! Älskar att vara generös när jag har pengar att spendera. Om det är folk jag vill spendera pengar på då! Ska göra en liten budgetlista ikväll också, så att jag vet hur mycket jag kommer ha kvar efter alla räkningar osv.

Adam geekar Fallout 3, men sen blir det film och sen sova. Men jag kommer nog som sagt ha svårt att sova. Adam med för den delen. Blir nog en lång natt med korsord i sängen^^ Det coolaste som finns har jag hört! Men sömnen tar jag igen senare i veckan, måste ju sova för lite för att kunna bli trött och sova lagom :)

Gjorde också ett misslyckat försök att mobilblogga igårkväll. Vi var hos Adams kusin och åt god middag och invigde Silent Hill på storduk. Läskigt... Men jag försökte som sagt mobilblogga, (vilket Adam bara tyckte var sorgligt att jag var så beroende av bloggning), men jag kom inte in. Misstänker att man måste ha nån inställning eller nåt sånt skit...

Tvätten var det ja!

Piroger its a nice

Pirogerna ser asfina ut! Har precis kört in första laddningen i ugnen, och nästa laddning ska in om ca en kvart. Under tiden ska jag passa på att piffa till mig. Hm...

I get money

PÅ MÅNDAG FÅR JAG PENGAR! *segerdans*


WIHOOO! nu känns det helt plötsligt inte så svårt längre! Jajemen, fattigvegan kommer inte vara så jävla fattig på måndag inte. Nejnej,

nu ska jag bara hålla i pengarna, inte få storhetsvansinne. Men en del ska jag unna mig. Typ nya skor, ett fullt kylskåp med massor av veganmat och en del betalda räkningar. Yeah. Detta kommer bli en bra helg. Kul kul kul!

Nu ska jag snart dra med mig Adam, så ska vi o handla ingredienser till frukost, och piroger som jag tillaga till ikväll. Vi ska på 20-årsbjudning hos Adams kusin. Hela hans STOOORA släkt kommer vara där. Jag är lite nervös, men inte så nervös som jag var innan jag fick reda på hur mycket pengar jag kommer få. Piroger, det kommer bli mumsigt som fan. Det kommer ju såklart bjudas på mat därborta, men inte som jag kan äta. Folk är i stora drag inte särskilt duktiga på att laga till veganskt. Men jag lagar gärna till mitt eget. Så behöver jag inte känna mig orolig för att det ska ha smitit ner nåt ägg eller en skvätt mjölk. 

Efter bjudningen drar vi iväg på Lan, trevligt trevligt. Jag kommer inte ha nån dator, men jag antar att jag får vara med en del på Adams. Annars har jag  hört rykten om att det kommer vara en del folk som ska sitta o chilla så jag blir inte ensam utan dator. Det är bara ett kompislan, så det kommer inte bli sådär jätteseriöst. Det är ju skönt. Men det kommer bli en lång natt. Kommer nog unna mig lite chips och nån öl kanske. Njaeee, ingen öl iofs. Men ja... nåt. ^^   




lillebrorbajs, för alltid o evigt

Åh herregud! Min lilla lillebrorbajs har idag blivit 16 år gammal! Helt sjukt! Nja, kanske inte. Det var ju minst sagt väntat. Under kvällen var det gott om stohej hemma hos mamma, och mitt humör pendlade mellan väldigt glad och nöjd till trött och grinig på mindre än en sekund. Fast det bjöds ju på potatisgratäng! Vem kan vara grinig då, när mamma faktiskt gör världens godaste potatisgratäng, även den veganska. Nej precis.

Men idag har inte allt handlat om lillebrorbajs! Jag har faktiskt hållt igång hela dagen, och först av allt åkte jag till hgs för att träffa den här filuren!






En väldigt seriös människa!






Och henne har man gjort en jättefin blandskiva till, designad och allt! Det förtjänar hon verkligen! <3






Jagolillebrorbajs poesar för födelsedagens skull!

Här nedanför bjuder jag på ett litet lillebrorbajscollage :)

  

 











TADA!

Dumma design

Hade Nat som var snäll nog att hjälpa mig med bloggen, och efter en hel kvälls hårt arbete för henne så visar det sig tillslut att det blev nåt knas och jag kan inte se några av mina inlägg och alltihopa blev svart. Vi kan inte så  jättemycket om datorer, men vi gisasr på att det har med mitt Windows 7 att göra. Så nu har jag med lagom mycket hjärtknip raderat alla ändringar för att börja om från början. Puh... Men nu kan man iaf se vad jag skriver^^

Ska snart, om en timme eller så, dra mig till äholm där jag ska möta upp Ted och Adam. Dom hade planerat in en spelkväll och det var ju lite synd om mig som isf hade fått sitta hemma ensam... så jag blev också inbjuden! Håller på o fixar mig lite nu, känner mig annars så himla tråkig och höstruskig. Behöver känna mig lite snygg för att boosta inspirationen. Ja.. det var väl det.


TESTIG

KLAR!:d


Bläää



Har inte hänt mycket i den här lägenheten idag. Jag är lowlife foh realz!

Nej men allvarligt...

Fick lite cash av Adam så sprang till Coop för att köpa godis och korsordstidning.
Mmmmhmm! OCH jag har nyss kollat på "One missed call",
mitt hår är fettigt, lägenheten är äckligt stökig och jag orkar inte göra nåt åt nåt.

Oh, har jag förresten nämnt att jag är FATTIG?!!!!!

FuckedifuckfuckCSN

Effektiviserad slappetid

Såååå trött! Gick upp tidigt idag för att ta mig till spanskalektionen. Och det gick rätt bra, smidigt och var ganska trevligt. Har en hel del i historia att plugga till imorgon, men nu resten av förmiddagen tänkte jag ta det lugnt på soffan. Sova en kvart, och dricka lite te. Känns precis som att klockan borde vara mitt på eftermiddagen med tanke på hur min dygnsrytm varit under lovet, men nu är hon ju inte ens tolv! Och jag börjar bli sugen på lunch!

Pratade med syon också, och hon hade ingen möjlighet att skriva ut studieförsäkran från csn:s hemsida, så jag ska mejla mitt papper till henne, komma dit och skriva på och sen posta det. Känner mig så jävla stressad av den här pengagrejen! Speciellt som lillebrorbajs fyller år på torsdag, och jag hade velat ge honom nåt fint. Men men...

Nej, det blir till att slappa effektivt i en timme eller två, sen sätta igång med pluggandet. Adam kommer inte hem förräns sent idag, så jag kommer inte distraheras av honom iaf.

THX 1138

Shit mitt internet går trögt.

Jag gav mig på det där med att baka muffins. Och det lyckades!
Adam kom hem strax efter det förra inlägget, och jag blev lite mer pepp. Så skulle jag glatt sätta igång och baka. Men då har vi bara en dl socker hemma! Tur då att Adam skulle till affärn för att inhandla såna vuxna saker som bröd och flingor, så då kunde jag ju lägga in en beställning på socker också. Det blev en rejäl smet, halva pannan naturella och andra halvan med fräscha äppelbitar i. Vem är king på veganska muffins? Jag är king på veganska muffins.

Nu kollar vi på en skum framtidsfilm, THX 1138. En bit in i filmen blir den faktiskt spännande. Innan var det bara konstigt och en massa vitt ljus. Fast jag gillar ju det där med konstigt. Dock blir vi avbrutna hela tiden av en massa saker, typ långa telefonsamtal och folk som backar på Adams bil. Men men, nu är det dags att se klart, duscha och slänga sig i den fantastiska sängen. Puss.

nu börjar allvaret igen

Det blev inget med Kim idag.
Jag har precis tänt upp ett par levande ljus, så nu ska jag bara ta en snabb rök innan jag återigen slänger mig i soffan för att glo på B-skräckfilm. Adam har  fortfarande inte kommit hem. Han skulle upp till Varberg med två bandkompisar för att hämta en förstärkare. Ikväll kommer vi ha värsta myskvällen iallafall (hoppas jag på). Har bara sopat bort allt skit som blev på soffbordet efter rollspelsdagen igår, och ställt ett par ljus mitt i. Det är bara att tänka bort skräpet, så känns allt genast mycket renare. Det som stör mig är att vi inte har nåt godis eller liknande hemma. Får kanske ställa mig o baka lite muffins! Så blir Adam glad också :) Men vem försöker jag lura? Inte fan pallar jag baka muffins nu.. Kanske när han kommer hem, så får han faktiskt ta o hjälpa till.

Måste borsta tänderna!..  Euuuw.


Mitt schema till skolan är förvirrande. Jag vet inte alls just nu vilka dagar jag har lektioner eller inte. Har dock skrivit upp alla inlämningar osv, men har ingen koll på tider. Känns stressande. För då vet jag inte om jag har spanska imorgon kl 08:15, eller om min första lektion är på tisdag. Då smäller det till med Engelskaprov. Är dock inte särskilt nervös. Kan det bra. Men ska ändå kolla igenom alla sidor en gång till imorgon.

Slask

Det har varit en lång helg. Har hänt riktigt mycket. Skriver med om det lite senare, måste kooka spagetti och slänga mig i soffan o glo på Greys. Idag kommer Kim tydligen :S Men det blir nog bra. Då får han stå ut med att här ser ut som skit, jag ser ut som skit och att jag har lite pluggångest inför skolan imorgon. Så det så.
Återkommer.

RSS 2.0