Planiert

Så jävla störigt. Alex smsade mig o frågade ifall jag inte kunde möta upp henne i HBG o sen följa med henne tll Malmö o sova där ikväll. Det vill jag jättegärna! Ungefär lika gärna som jag vill ha en helkväll med Adam, eftersom han ska komma hem tidigt idag (eller ja, tidigt o tidigt, typ tjugo i fem) och vi inte har träffats ordentligt på länge.
Men nu får jag inte tag i Adam och kan inte råga honom om vad han tycker. Så jag msåte typ halvplanera åt två olika håll. Kan inte säga nåt säkert förrän jag fått snackat med Adam heller på grund av ekonomiska skäl. Har ju som jag skerivit innan inga pengar alls än (vart fan dom nu har tagit vägen?!) och måste således låna av Adam. Men ååååh! Jag vill kunna ge Alex besked. Jag ska ju hursom träffa henne imorgon (antagligen) om det inte blir idag. Men det hade varit mysigt o ta igen med en hel natt. Eftersom jag är ledig imorgon så funkar ju det hur bra som helst.

Jävla skit.
Känna sig stressad för en sånhär grej. Bluää

Trööött

Åh jag är så trött! Så jävla drygt att jag måste tillbaka till skolan nu.
Är fan asröksugen också, har bara rökt en cigg idag, och det var imorse vid halv nio. Nu har jag varken pengar eller cigg. Får se om jag hittar en vänlig själ på skolan som kan bjuda mig på en cigg. Eller som jag kan köpa en cigg utav, har ju trots allt 15 kr^^

Idag kommer Adam hem direkt efter skolan! Ska bli asmysigt at få hem honom så tidigt :) Ska passa på o tvinga honom att städa.





Hahaha! Åååh, jag är så trött...


I lilltån

Så då var första lektionenför morgonen avklarad. Har bara två lektioner idag, och det är en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Den på förmiddagen som jag precis haft är Engelska B. Det var andra lektionen för terminen för mig, och det har varit rätt lugnt än så länge. Har kollat på Stephen King-filmer bara. Me´n det är lite det som är grejen också, det känns som att vi går alldeles för långsamt fram. Från förra tisdagen till denna hade vi i uppgift att läsa en kort historia på tre sidor. Gick på tio minuter. Och då har vi till och med en hemstudielektion på torsdagar. Från denna tisdagen till nästa torsdag har vi fyra grammatikuppgifter, som utgår ifrån historien vi läste, i läxa. Jag menar, det är ingenting! Men men...

Hade tänkt fråga syon innan jag stack ifrån skolan nu för att komma hem och äta lunch ifall hon hade mina inloggningsuppgifter till NTI, men jag hade redan svungat mig up på cyklen och kommit en bit innan jag kom på att det var nåt jag skulle göra. Så får göra det när jag kommer tillbaka till skolan. Ska ha Naturkunskap kl 13:55, så har ju lite tid på mig.

Har idag inte kollat om CSN-pengarna har kommit in, hade tänkt skriva klart detta, sen logga in på banken. SPÄNNANDE! Jag hoppas så att dom har kommit. Så hade jag kunnat betala massa räkningar ikväll, köpa cigg och åka till Malmö imorgon utan att behöva låna utav Adam.

Till lunch idag blir det nog ungefär lika smaskigt som igår, dvs spaghetti med pastasås. Jag har inte så mycket fantasi. Eller jo, fantasi har jag, men inga ingredienser.

Och denna jävla hostan! Jag dör! Är ju en sån jävla backe upp hem, så varje gång jag cyklat upp för den har jag legat döende och hostandes i hallen. Eller ja, kanske inte riktigt så. Men det river och sliter i min hals och jag kommer nog dö snart. Jag känner det i lilltån.


StarTrek

Har nu sett klart på StarTrek. Var en jävla bra film! Har aldrig varit särskilt insatt, men tyckt de gånger jag sett det att det var bra.
Och så var ju Spock grymt snygg och cool i filmen också. Jajemen.

Ska borsta tänderna och sen nanna tillsammans med Adam.
Ska bli gött som fan. Känner mig helt urblåst i huvudet. Trött alltså.


Det ni



Älskling kommer hem ikväll!

Yes, jag som trodde att jag skulle vara tvungen att sova ensam. Men han kommer hem,
och då blir det pussar och StarTrek för hela slanten.
Och så ska jag visa upp köket som jag varit så duktig och städat idag.
Åt till middag nån konstig lins-makaron-gryta, var inte särskilt gott men jag hade inte ork till att göra något annat. Nu känns min mage lite uppsvullen. Bluä.
Har helt fastnat för ett par bloggar. Finns så mycket konstiga människor att följa. Intressant hur många som faktiskt följer dom. Med tanke på hur mycket skit dom skriver om. Inte för att jag har så mycket vettigt att säga på min blogg. Men det är mest för att det inte händer så mycket just nu, och det står ganska still i min hjärna. Får se när jag vaknar till liv. Då blir det revolution må ni tro!



Ensam mamma söker

Åh vad jag älskar "Ensam mamma söker"!
Det är så otroligt gulligt. Med mammorna, deras barn och hur glada dom blir av all uppvaktning och alla småpirriga kärlekysyror som far omkring och puss och gull och allt.
Nej men seriöst, det är verkligen ett jättegulligt program. Man önskar ju nästan själv att man var en ensamstående mamma så att man hade kunnat få vara med.
Men så tänker jag lite sådär i efterhand, tänk på alla ex som sitter där hemma och tittar på dom här mammorna med sina familjer. Jag menar, det har ju tagit slut av en anledning. Visst ser ju tjejerna glada och spralliga och romantiska ut i tv:n, men hon kanske är en jävla svartsjuk, gnällig bitch när kamerorna stängs av och hon väl valt en kille och det blivit vardag. Kanske fiser i sömnen. Kanske är smygnazi. Eller så var det ex:ens fel att det tog slut, eller så är dom änkor.
Eller så ska jag sluta spekulera så mycket!

Men för er som inte har sett "Ensam mamma söker" så går det att titta på på www.tv3.se/play
jajemen.
myyyys

Törst

Nu har jag tråkigt igen.
Fan asså detta är fan det allra sämsta stället jag någonsin har bott på, och då har jag ändå bott och varit på en hel del ställen.

Fick aldrig tag i inloggningsuppgifterna till NTI, så det verkar som att jag får vänta tills imorgon innan jag kommer igång med det.

Nu har jag startat en liten playlist, ska gå o dricka vatten och sen röka cigg o fundera ut vad jag ska göra efter det. Livet är spännande här i hålan.

Så duktig, så nytttig, så bra

Ute o handlade gott o nödvändigt

Var ute o handlade, ska bli riktigt gott med müsli imorgon

nystädat kök!

Städade sen hela köket så det blev askalas

Laga mat med chili, mums!

Sen var det dags för mat, chili e mums!



Nu ska jag kränga pasta med pastasås med massor av oliver o chili
och glo på 2 1/2 men. Nice.


Krångel o mat

Den jävla NTI funkar ju inte!
Eller mer, jag trodde att jag hade mina inloggningsuppgifter, men det verkar som att jag trots allt inte hade det.
Vilket innebär att jag måste vänta till 12:15 innan syon är tillbaka från mötet så jag kan fråga henne, men så ska hon säkert på lunch så jag kommer inte kunna fråga förrens typ ett.
Nu är jag hungrig! Ska kanske ta en liten banan nu... eller lite makaroner? Åhh, jag är så trött på makaroner. Hade behövt cykla ner o handla lite.'
Jag behöver handla:
-sallad o grönsaker typ tomat, paprika, svamp, gurka, squash, sparris m.m
-spaghetti
-soygurt o sojamjölk
-krossad tomat, tomatpure
-lök
-oliver

Gahh, jag har typ inte ens pengar till hälften av det där.
Undrar vad jag ska prioritera. Oliverna kanske :)

Eller så tar jag bara en banan nu och ser om olivsuget försvinner.
Fast jag hade ju behövt cigg också...

Så mycket på så kort tid


Såja
Då har jag varit på möte med nytt ställe, sagt hejdå till min gamla käre herr soc-sekreterare och införskaffat tre nya block till skolan.
Blev ju ingen skola idag eftersom mötet kom i vägen. Annars hade jag haft spanska på morgonen, vilket är något som jag verkligen borde plugga extra hårt med eftersom jag kom in så sent. Och så skulle det varit Pedagogiskt ledarskap vid halv elva. Gör ett grupparbete där i artikelform om en pedagog och hans arbete. Och de två killarna jag jobbar med är ganska stimmiga och lata. Så dom kan gott klara sig själva denna gången.

Jag hade hoppats på att mina CSN-pengar hade kommit in idag, så att jag hade kunnat betala lite räkningar och dylikt. Får bara hoppas på att dom kommer in innan onsdag.
Känns så jävla tradigt ifall pojken min är tvungen att betala allt denna gången också.

Hann inte äta nån frukost innan jag stack iväg på mötet, men efteråt så bjöd herr soc på fika. Det blev te och fralla. Sen fick jag nåt kostigt magknip.
Har iaf bananer hemma nu (woho!) som jag ska äta till lunch. Känner att jag har krängt så mycket de senaste dagarna, så måste bli lite nyttigare. Annars trivs jag inte med mig själv. Och då känns det ännu mer olidligt att sitta med sig själv hela dagarna. 

 Om jag har fått in pengar ska jag också till Malmö på onsdag, och träffa min Alex! Var ju typ aaaaaslänge sen jag träffade henne. Se hur det är med henne, hennes nya lägenhet och hennes gravida mage.

Nu ska jag logga in på NTI och kolla in min nya kurs och vad jag har för uppgift denna veckan. Lite spännande. Har aldrig tagit distanskurser på det sättet innan. Får se om jag fattar allt och inte klantar till det.

Tjyva på!









 


 


Vilken håla...

Jag är så jävla trött på att bo i den här hålan!

Jag vill bo närmre mina vänner, närmre min familj och iallfall bo någonstans där jag känner någon och det finns folk på gatorna! Som det ser ut nu så har jag inte ens en möjlighet att åka iväg och träffa någon. Bussarna slutar gå typ åtta på kvällen, iallfall är det ungefär då den sista bussen tillbaka hit kommer.


jävla
dåååligt!


Jag hade verkligen behövt åka och dricka te med en kompis nu, för det här funkar inte.
Är totalisolerad.
Fy fan

TA KONTROLL ÖVER DITT LIV





Jag har precis börjat, är ganska mycket av en noob.
Så närmsta tiden framöver här på bloggen kommer innebära att jag ska lära känna bloggen, designa den lite, fixa o trixa och komma på vad jag faktiskt vill skriva om här.

RSS 2.0