DRESSCODE



vad fan ska jag ha på mig på nyår?


jävla marie... :P







måndagmåndagmåndagmåndag

Fy fan.. jag läser ju Gynnings blogg, och just nu är hon på Bali,... Ser så sjukt lyxigt och härligt ut! Kan inte hon o jag bli bästa vänner, så får jag hänga med?

Jag o Adam skulle ha gått upp tidigt idag. Men det blev inte riktigt så. Jag tänkte att "idag får det bli hans ansvar när vi stiger up, han vet vad vi ska hinna med idag". Men det skulle jag aldrig ha tänkt. Steg upp halv två... Blä.  Men vi hann med det mesta ändå ;)


Dags för det vi alla har väntat på...Bilder! Av blandad karaktär:




Min senaste piercing sitter mitt i pannan^^







Jag har alltid roligt med Marie på Dickens^^





Martins röda näsa är sjukt rolig^^





Snöyra i hbg


Mmm, kaj

Jag o Adam har kollat på både Saw V och VI ikväll, och det känns rätt skönt faktiskt. Det är skönt att ett amerikanskt stort filmbolag kör på en slags splatter-thriller för den stora massan. Kassa rollprestationer dock.. Men ändå!" Det är inte bara asiater som vet hur man får avsmaken att växa i munnen. Mer blod och kött åt alla!


Sen så var vi ju såklart tvungna att köra ett par rundor Critter Crunch, och jag blir ju skitsur för att jag inte vinner. Dåligt. Men jag är av med huvudvärken iaf. Imorgon ska jag öva på Critter Crunch...

Söndag med förmåner

Åh jag är så trött i huvet! Men huvudvärken har gått över iaf, hade innan ont i huvet hela dagen. Åkte till hgs på eftermiddagen för att umgås lite extra med bror då han ska åka vidare imorgon. Jag hoppas verkligen att jag kommer ha råd nång gång i vår med en weekend i sthlm...

När jag kom tillbaka till Örkel idag vid niotiden så mötte Adam upp mig och vi käkade lite pizza. Fett gott! Jag var så hungrig, och det kändes skönt att äta nåt som var så totalt olikt julmat.

Imorgon har vi båda en massa ärenden i byn som ska fixas, så planen är att vi ska ta oss upp i tid och dra oss in til byn. Skoj.

Och jag ser mycket fram emot nyårsafton! Vi har dock inte bestämt än vart vi ska, men ser fram emot det gör jag^^ Ser fram emot en härlig festkväll med härliga människor och Adam vid min sida. Tre år på nyårsafton. Bra skit.








Nu ska jag sno lite pepparkaksdeg och slänga i mig ett par pussar på Adam.


KRAM



NU har jag suttit sen tre och ätit julmat. Jag känner mig ordentligt stor o stinn om magen^^ Det gör ont faktiskt :(
Men det har varit en väldigt mysig dag, och lite blandade bilder från julen kommer upp senare. Imorgon är det dags för julmat igen, fast hos Adams släkt. Puh...

Ska bli skönt att komma hem sen o slänga på sig långkallingar och bara dega i soffan. MMM, dega...

AJ ajaj,,, nu gör det jätteont i magen. Men jag känner mig jättenöjd. Så nöjd :) SÅ NÖJD!

Detta är den julen jag har väntat på.

Kalasjul!

Fan va ludwigs dator är seg!

Men jag är väldigt trött.

God JUL

Kul.  :)


Har ätit som en dåre idag. Väldigt väldigt gott blev julbordet för mig som vegan.
Ja.

Nu har jag inte tid mer.

Blopp-i-blupp

Godmorgon. Jag kan inte bestämma mig ifall jag e trött eller pigg.
mMen jag vaknade iaf påm et väldigt trevligt sätt. Det var nämligen Sandra som ringde för att säga hej o god jul! Ååååh, jag är så glad för hennes skull :)

Fan.. jag e trött asså...

Ska ju inte till hbg idag. Tänkte först när jag steg upp att jag ska inte fixa mig nåt alls. Som det är nu har jag fettigt  hår, osminkad och med kläer som hänger lite här o var. Men nu känner jag nog lite mer för att känna mig finare. Om man inte har pengar, så måste man iaf se ut som att man har det ;)

Nej. Fan jag vet inte vad jag babblar om. Nu ska jag bajsa.

Detektivbyrån

Det har hänt så mycket idag!

Jag är fan helt slut i huvet. Gick upp under förmiddagen, åt en långsam frukost. Duschade lite, och försökte lösa korsord på soffan men råsomnade^^

Typ två drar Adam med mig ut i minusgraderna och vi påbörjar en långsam julshopping i byn. Men där fanns faktiskt en hel del vettiga grejer i Örkel, om man gav sig in på att leta. Jag fickl välja min egen julklapp :) Dety tyckte jag mycket om. Vi kom iaf hem igen vid halv fem, med vars ett par tunga kassar i famnen.
Sen har jag diskat, diskat lite till, lagat mat, möblerat om i vardagsrummet och sen äntligen satt mig ner framför datorn. Känner mig helt slut i knäna, på ett sånt där bra sätt. Ett sätt som gör att jag kommer swomna gott ikväll^^

Imorgon träffar jag bröderna i stan, ska bli hur kul som helst. Hoppas jag^^ Vill bara inte veta hur lite pengar jag har kvar, hoppas det räcker till bussen fram o tillbaka och så får jag väl ta med mig lite mat eller nåt haha.
Jag känner mig så otålig nu, vill ha jul nu nu nu nu! Mest för att dessa dagarna precis innan är helt onödiga. Man bara går o väntgar. Och städar. Och väntar. Och spenderar pengar. Och väntar. Men jag ser också fram emot Adams födelsedag, som hans föräldrar lyckats pricka in så fint dagen innan julafton ;) Det blir iaf lussebullebak och fika hela dagen lång den 23:e, så det ska bli mysigt.

Nu är jag så jäkla sugen på att få mitt hår färdigt. Funderar tillomed på att slänga in extensions i håret, bara för att ha dreads överallt. Men det ver jag ju inte kommer hända. PENGAR.

Har nog inte så mycket mer vettigt att skriva. Nej. Och inga bilder blir det heller, jag är så jäkla trött att jag inte orkar sträcka mig efter sladden^^ Men slänger upp en låt som jag hade tänkt lyssna på nu när jag går ut o röker :) Detektivbyrån är bäst när det ligger snö på marken.






Söndagsförmiddag

Nu har hela lördagen passerat. Och det har varit en asskön dag! Båda bröderna stannade en dag till och det kom en massa folk som skulle spela rollspel. Så det blev sittning under heal dagen, opch vi spelade ett jätteroligt äventyr.
Dagen bara gick, vet inte riktigt vart tiden tog vägen.

Nu är det söndag och jag är asfattig och vi har ingen som helst frukost hemma. Ska strax gå ner o panta burkar^^

Och Ludwig stannar ett tag till under dagen, men lillebrorbajs är tvungen att åka till pappa nu. Och vi ska nog se till att hitta på nåt roligt idag med! C:

Nu när jag ändå är vaken...

Asså, kom igen. Spana in klockan, och sen vilken dag det är. Helt galet. Varför ligger jag inte o sover nu? Jag har sovit. På min egen soffa, sen kl 12 igårkväll. Antar att jag var rätt trött, som däckar på min igen soffa XD

Men nu är ju klockan 08 och jag är inte trött längre. Däremot är jag hjungrig. Men ajg har ju två sovande bröder i rummet oxå. Och dom vill jag ju inte väcka. Så får... typ lägga mig på soffan och försöka blunda i en timme till.  Fast det är tråkigt. Nej nu ska det snart bli livi stugan! En härlig kall vintermorgon, vem vill inte gå upp kl 8 en lördag!?

Panik

Har en heltrevlig kväll med mina bröder. Det dricks rödvin och förs högljudda CoD-matcher. Har ätit en otroligt mumsig middag.







Nus ka det drickas upp, sen ska vi ta en promenad. Känns fett värt när det är så fint med all snö o sånt.
Visserligen är det -4, men va fan. Man får offra sig^^

Far o Son - Panik. Skönaste videon.

Bonus på kortet

Ajajaj.

Jag har precis sett över min ekonomi. Det ser illa ut. Trodde att det var en tusing mer än vad det var. Illa.
Men pengarna räcker nog iaf till det som ska inhandlas imorgon. Ska ju möta upp min kära stor-och lillebror imorgon för lite gemensam julklappsshopping. Dessutom ska jag hjälpa Adam köpa julklappar till sina brorsbarn.
Men ändock. Ajajaj.




Nu är det fan dags att lägga sig. Pengaproblemen får vänta tills det är minus på kontot. Inte lönt att bekymra sig innan dess.
Godnatt-slafs.









Governor Andy - fan vilken man

Morgonbekymmer

Då har även torsdagen lidit mot sitt slut. Men jag är ännu inte trött. Jag o Adam hade ju som plan att gå upp tidigt imorse för att hinna med alls städning och sen kasnke en potensiell utflykt på eftermiddagen. Men vi vaknade av alarmet, och så snoozades det lite. Efter ett tag frågadwe Adam om jag vill gå upp nu. Jag mumlade nånting om att jag ahde en sån mysig dröm.

 (jag drömde att jag var ute och filmade och försökte göra en film, det var varmt o sommar och stränder överallt och getingbon och buskar och solstolar och sommarstugor och idylliskt)

Så jag bad om att få somna om i fem minuter till. När vi tillslut kom upp ur sängen så bad Adam mig att inte titta på klockan. Så jag avstod tills efter frukost. Då tyckte jag att solen stod lågt på himlen. Klockan var två!
Gaaaaah! Så länge har jag inte sovit på flera månader! är absolut inte sugen på att vända på nåt dygn, men imorgon ska jag som tur är upp iaf kl 11. Och på lördag blir det heller ingen sjusovning.

Skönt. Jag tycker om att gå upp i tid. Jag blir så stressat håglös annars^^

Städdag

Idag har det varit stora städdagen hos Adam/Andrea.

Jodå, det har hunnits med att vika all tvätt, diska undan det största diskberget i mannaminne och skura ytor i köket, dammsuga (bytat dammsugarpåse WOHO!), och nu går vi på vardagsrummet. Det är inet det att det ligger skit överallt, utan det är mest lite plock o damm o sånt. Sedan ska jag försöka locka Adam med mig ner till affären. Har ju knappt nån frukost i kylen. Dessutom behöver vi saffran.

Igår, ja igår, då föll det ungefär två decimeter snö!
Fatta grejen! Helt underbart ju.
Jag ska lägga in bild på det senare idag.

Men nu! Rökpaus, sen städa vidare.
Skepp-ohoj!

OMG

Just nu, i denna stund, tittar Adam på....

TWILIGHT!

Hur kunde han!? Förrädare!!





Det snöar ännu mer!

Blä, nu e färgerna helt fakkade på min blogg. Men jag lekte runt lite och fixade lite olika saker, men kom inte fram till vilka färger jag skulle ha. Så just nu är den lite skrikig haha XD

Men skitsamma. Jag ändrar det när jag orkar. Har ändrat färger typ hundra gånger nu^^ Snart blir det nog dags att kolla på film, men jag ska nog laga till lite spaghetti o sånt till mig. Är hungrig idag.

Yep.

Skoskav...





SKOSKAV 2000!






Såhär kan det se ut om man vägrar köpa skor i rätt storlek.
(lördags)


Iglooboende

Inatt har det fallit ganska mycket snö över Örkel. Jag gillar snö. Jag myser i snö. Jag sover, dansar och bor i snö. Inte riktigt. Men om jag hade varit en isbjörn så hade jag gjort det, fo shoo!


Adam och hans band Scorned Disciple hade återigen spelning på Barbacka i Kstad igår. Jag filmade hela spektaklet med vår nya filmkamera. En superkamera är vad det är! Efteråt följde två av bandmedlemmarna med hem till oss och satt i chillade till småtimmarna. Nu sitter alla tre och spelar CoD 5 och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har ju egentligen planerat att fixa en massa städning här hemma och åka till banken osv. Och posta julkort! (så typiskt när jag är ute i god tid och  skriver julkort, så kommer dom ändå inte iväg förrän i sista sekunden) Men jag får inget vettigt gjort när dom bara sitter i soffan o hänger, haha.
Så länge vi får iväg julkorten så är jag nöjd med dagen^^

Igår sov jag i Malmö, hos Alex. Hon är så väldigt rund om magen nu och jag var rädd att ungen skulle ploppa ut medan jag var där. Men den höll sig lugn och stilla och förhoppningsvis kommer den inte förrän om tre veckor som det är meningen. Alex har också fått hem 2 st söta långhåriga damer som tassar omkring. Det är alltså katter^^ Jag försökte fota dom, men dom hade ju päls överallt så man såg ju inte vad som var fram eller bak.






Ja, ni får själva lista ut vad som är fram eller bak^^



Nu ska jag nog fixa till mig lite. Typ ta på en ren tröja eller nåt.

BAGGER 288






AWESOME! XD XD XD XD XD

Kalas

Nu åker vi iväg på kalas! Sånt där finklädd-kalas. Jag har som vanligt lite panik som visar sig i vredesutbrott. Haha, men Adam är van. Och han förstår att jag är sjukt röksugen. Så nu! Köpa cigg och åka på kalas!


Må-bra-kväll på toppennivå

Hej vänner o bekanta! :D Jag har nyss vaknat upp från en superhärlig tjejkväll med Nat. Saker vi har lyckats med under kvällen:

Gjort en film

Fått två nya Norrländska kompisar

Ringt och sjungt "ja må han leva" (till en telefonsvarare XD)


Dansat disco, funk, RnB och kännt oss snyggast i världen


Sent kom Adam med klasskompis hem också, men det var medans jag o Nat var ute o gjorde filmhistoria. Vi hade löaddat upp med vinare och hade det väldigt fint med mycket bra musik och kärlek i våra hjärtan. Och så är det ju så, om man filmar under alkoholpåverkan så kommer det alltid med nåt som inte borde finnas på film. Men det klipper vi bort ;)

Nu sitter johan (klasskompisen) i soffan och sucker o stönar som en gammal man. Han gjorde det klassiska, fyllde på när ingen var sugen längre ;) Vi väntar på att Adam ska masa sig upp ur sängen så att vi kan äta frukost tillsammans. Men Adam är en väldigt trött man... Jasg ska nog in o hoppa på honom snart.

Nat gick för en halvtimme sen, hon skulle till hbg o leta pantburkar haha. Så hon kan köpa en kaffe. Hon lämnade dessutom KSMB-tröjan här, så den ska jag passa på att använda flitigt innan hon får tillbaka den^^



Håll utkik på Utube föär inkommande Örkelfilmer. Kommer bli en hit.


Trött o nöjd

Puh, nu kan jag äntligen slappna av. Har sprungit omkring hela dagen och kom hem för en timme sedan och har lagat och ätit middag. Och nu äntligen får jag sitta ner och vila fötterna, trött och mätt. Ska verkligen inte göra mycket ikväll, blir lite mys framför nån film kanske. Men sova tidigt ska jag sen. Är ju ändå skola imrgon. Och jag är trött nock iallafall.

Men hittade iaf vad jag hoppades på på Väla. Blev svart klänning, såndär tunn svart "kofta", låga pumps o en asskön tjocktröja från Indiska som jag lätt ska ha antingen på jul eller nyår. Och så en del blingbling till armarna. Sen drocg jag vidare till stan och träffade lillebrorbajs. Det var mycket trevligt, men det är ju kallt ute nu för tiden! Och det är alltid kallare i hbg än hemma. Så det så.

Nu ska jag suga i mig en cigg, sen slänga mig i soffan. Wiiie!


DMX feat. Busta Rhymes







ÄR FAN PÅ BRA HUMÖR IDAG!
Men dagen har ju bara börjat iofs^^

Skibidibapp

Nu är jag duschad o fräsch. Känns som det var en evighet sen jag luktade gott^^
Jag blir helt nervös och pirrig i magen när jag tänker åp att jag borde ringa Munka fhsk idag. Iiiiisch. Jag tycker inte alls om att ringa sånna samtal. Men det är lite lättare nu än vad det var förr. Att prata i telefon alltså.

Kl 12 tar jag bussen, för jag måste handla en klänning som jag ska ha på mig på det stora kalaset på lördag! Det kommer bli jättemycket folk, och jag vill ju se fin ut. Får se vad det blir för nån klänning. Inga jävla paljetter o krafs dock, inte min grej vettu. Mer spets kanske, det är ju fint.. Nåja. Behöver även kolla in priser på förstoringar av foton, och en ny mascara ska jag köpa oxå. Kommer bli en massa girly-girly stuff jag ska köpa. Men man måste ju fylla på ibland.

Och nu:  FRUKOST!

Förändring fördärvar

Fy  fan. Jag trodde jag gjorde framsteg idag. Var så stolt över mig själv att jag steg upp i tid och kom iväg till skolan. Och så kommer man hem med en påse god frukost från Coop och tänker att allt kommer nog ordna sig ändå. Men inte fan gör det det.

Nej, det får bli folkhögskola i Munka för min del i vår. Fakking Komvux.  Alla känslor bara stormar i mig just nu. Men det kändes mycket skönare när jag kommit på idén med fhsk. Nu får jag bara hoppas att kursen inte är full. Det var verkligen inte min typ av studieteknik på komvux. Känner mig såklart besviken, men rent ekonomiskt sett kommer det inte göra så stor skillnad. Hade ju ändå inte fått pengar förräns i Januari, och om jag då börjar fhsk då så kommer jag få pengar då med. Så... nu hoppas jag bara att närmsta skola (Munka då) har plats för mig till terminsstarten. Annars får jag åka ännu mera buss. Livet är inte skit, men bra fucked up.

Back on track

Det är inte så att jag har glömt min blogg, eller nåt sånt dumt. Men strax innan avbrottet blev jag galet paranoid, och sen pajjade datorn.

NU HAR VI DOCK EN NY DATOR! Helt underbart, den fungerar! Och nytt tangentbord, så jag slipper det där tröga jävla trånga sketna tangentbordet^^ Tyvärr så har jag den distanskursen jag tog gått ut då jag inte kunde göra min närvaro eller nåt sånt. Så... jag bara hoppas att saker och ting inte ska fucka upp sig. Jag tar den kursen i vår istället, så kör jag på ordentligt nu med arbetet i skolan. Har varit så lat de senaste veckorna.

Skriver mer senare, nu är det Project Runway, som jag älskar. Tyvärr^^



Jag måste börja skärpa mig....

RSS 2.0