Planer

Klottrades ner; 2009-10-23 Klockan; 01:00:39
OMG! Försöker titta på en film som jag helt förväntade mig skulle vara jätte-B. Men som istället visade sig vara asäcklig.... Så.. att sitta här helt själv i mörkret, Adam gått o lagt sig o ljusen brunnit ut så vågar jag faktiskt inte se på den! Och jag är ju i vanliga fall inte alls känslig för sånt. Men men, man vet ju att man lever iaf. Quarantine heter den. En virusfilm från -08.

Imorgon kl 11 tar jag bussen till Äholm för att möta Adam med klasskompis o ta oss ut till Nimis, (mina hemtrakter). Det blir utflykt på riktigt, med grillning, klättring o hela köret. Gött o komma ut i naturen lite. Kameran ska L-Ä-T-T med. O på kvällen sen så hoppas jag med supermys. Med kinamat, långa varma duschar och mycket film varvat med puss. Yes. Låter som en bra fredag för mitt trötta jag.

Kommentarer
Postat av: Nat

Omg, jag måste ut i stan imorgon med dig. Jag måste ut se människor, bara leva. Och du är den som gör det så enkelt för mig att bara vara i nuet. Jag behöver dig, så jag hoppas du over här på lördag. Jag behöver dricka té (även om vi råkar vara onyktra) och bara prata för min hjärna fuckar upp mig och jag tror jag håller på att tappa greppet.

2009-10-23 @ 15:40:43
URL: http://natistheshit.blogg.se/
Postat av: Nat

Andrea, du får sätt in den här länken; http://natistheshit.blogg.se/images/2009/slem_58345280.jpg

istället för den andra.

Alltså. Gå in på design, sedan redigera befintliga stilmallen. Och någonstans i början står där url; (htto:// vanliigvodka någonting. Och inom paranteserna ska du sätta den nya länken. Så din header syns. För jag råkade radera bloggen som bilden låg på. SÅ bara sätt in: http://natistheshit.blogg.se/images/2009/slem_58345280.jpg inom paranterserna så får du den igen:)



Tack för igår btw<3

2009-10-25 @ 18:36:01
URL: http://natistheshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0